Anyukák ez nem felháboritó szerintetek ?
https://www.youtube.com/watch?v=6miIyJg486o
Egy videos vonat gázolásból csinált paródia zene videót undoritó szöveggel ezt jelenteni kéne a hiradónak nem?
7
Ha az egyik kezemmel egy százasz szeget teszek a homlokomra, a másikkal meg egy kalapács segítségével beleverem a fejembe, és meghalok, majd ez után elneveznek "kalapácsos unikornisnak", és ontsák rólam a vicceket, akkor is így ki lennél akadva, vagy pont az olyan szövegekkel jönnél, hogy "ez a generáció...", "hova süllyedt a világ..?", stb?
ha a gyereked csinálná ezt megsértődnél az embereken, ha kiemelik, hogy milyen idióta volt, vagy pont hogy azon kezdenél el gondolkodni, hogy hogy sikerült egy ilyen síkagyút felnevelned?
Mert a vonattal elüttetés is kb ez a szint. Az autósgázolást megértem. A soför is sokmindenre kell figyeljen, a gyalogos is, mások a környezeti viszonyok, stb.
De a vonat kötött pályán mozog, és még csak nem is száguld el egymással párhuzamosan előtted vagy kettő tíz másodpercenként. Ráadásul felénk még csak nem is a sebességükről híresek, hogy azt lehessen mondani, hogy hirtelen kiszökött az egyik bokorból. Pláne ott, ahogy keresztez valamilyen utat a sín, hogy az emberek átmenjenek rajta.
Engem csöppet sem háborított fel ez a videó.
Az ilyeneket, mint akikről szólt a dal, Darwin-díjasoknak szoktam nevezni.
#14 Jobb helyeken ez kimeríti a kegyeletsértés fogalmát.
Pláne, hogy az emlékhelyet, helyszíni képeket, cikkeket is belevágtak a videóba.
Kezeket fel, aki nem csinált fiatalon hülyeséget, és esetleg nem a szerencsén múlt, hogy össze nem törte magát, vagy lett komolyabb baj.
De gondoljatok bele a hozzátartozók mit érezhetnek most azért, mert néhány idióta azt hitte, hogy vicces? Mert hogy ez nem figyelemfelhívás akart lenni, hanem "paródia".
Bandiban csalódtam.
"szive szerint azonnal megölné Bandit és a két másik srácot is mert ez sértő rájuk nézve akárhogy is nézzük"
Ezt csak C osztályú népcsoportról tudom elképzelni, ahol a frusztrációra egyetlen megoldás mindig mindenkivel szemben az erőszak.
Sértő ez a videó a gyászoló családra? Naná, mert szembesíti őket azzal, hogy a gyereküket nem tanították meg a legelemibb közlekedési elvekre. Hogy pl. ha részt vesznek a közlekedésben, akkor figyeljenek a többi közlekedőre. Pláne, ha vasúti síneken haladnak át. Valóban, rendkívül frusztráló lehet azzal szembesülni, hogy az ő elb...ott nevelésük okozta a gyerekük halálát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!