Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák ez nem felháboritó...

Anyukák ez nem felháboritó szerintetek ?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=6miIyJg486o

Egy videos vonat gázolásból csinált paródia zene videót undoritó szöveggel ezt jelenteni kéne a hiradónak nem?

okt. 9. 21:54
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Oké értem nem az elhunytakról beszél de akkor se szép ilyen videót csinálni szerintem de mindegy köszi a választ!
okt. 9. 22:46
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

7

Ha az egyik kezemmel egy százasz szeget teszek a homlokomra, a másikkal meg egy kalapács segítségével beleverem a fejembe, és meghalok, majd ez után elneveznek "kalapácsos unikornisnak", és ontsák rólam a vicceket, akkor is így ki lennél akadva, vagy pont az olyan szövegekkel jönnél, hogy "ez a generáció...", "hova süllyedt a világ..?", stb?

ha a gyereked csinálná ezt megsértődnél az embereken, ha kiemelik, hogy milyen idióta volt, vagy pont hogy azon kezdenél el gondolkodni, hogy hogy sikerült egy ilyen síkagyút felnevelned?

Mert a vonattal elüttetés is kb ez a szint. Az autósgázolást megértem. A soför is sokmindenre kell figyeljen, a gyalogos is, mások a környezeti viszonyok, stb.

De a vonat kötött pályán mozog, és még csak nem is száguld el egymással párhuzamosan előtted vagy kettő tíz másodpercenként. Ráadásul felénk még csak nem is a sebességükről híresek, hogy azt lehessen mondani, hogy hirtelen kiszökött az egyik bokorból. Pláne ott, ahogy keresztez valamilyen utat a sín, hogy az emberek átmenjenek rajta.

okt. 9. 22:57
 13/48 A kérdező kommentje:
Ha a gyerekem csinálná ezt azonnal le töröltetném vele a videót mert aki normális embernek tartja magát nem hiszem hogy imádni fog olyan videót ahol azt mondják ne dögölj meg hát milyen szép kifejezés ugye? undoritó
okt. 9. 23:03
 14/48 anonim ***** válasza:
98%

Engem csöppet sem háborított fel ez a videó.

Az ilyeneket, mint akikről szólt a dal, Darwin-díjasoknak szoktam nevezni.

okt. 9. 23:11
 15/48 A kérdező kommentje:
Én se kérem hogy legyél ideges de egy normális figyelem felkeltő videó nem ilyen egyáltalán.
okt. 9. 23:19
 16/48 anonim ***** válasza:
22%

#14 Jobb helyeken ez kimeríti a kegyeletsértés fogalmát.

Pláne, hogy az emlékhelyet, helyszíni képeket, cikkeket is belevágtak a videóba.

Kezeket fel, aki nem csinált fiatalon hülyeséget, és esetleg nem a szerencsén múlt, hogy össze nem törte magát, vagy lett komolyabb baj.

De gondoljatok bele a hozzátartozók mit érezhetnek most azért, mert néhány idióta azt hitte, hogy vicces? Mert hogy ez nem figyelemfelhívás akart lenni, hanem "paródia".

Bandiban csalódtam.

okt. 9. 23:38
 17/48 anonim ***** válasza:
90%
#7 De ez nem valakinek a gyerekéről készült, hanem általánosságban. Ha ennyit nem sikerül felfogni, akkor gondolom te az az ember vagy, aki azért jár standup humorista előadására, hogy legyen min megsértődnie.
okt. 9. 23:38
 18/48 A kérdező kommentje:
Nem voltam még olyan előadáson értem a fekete humort is de ez nekem akkor is tulzás mert egy gyászoló családnak meg mutatnád ezt a videót szerintem szive szerint azonnal megölné Bandit és a két másik srácot is mert ez sértő rájuk nézve akárhogy is nézzük.
okt. 9. 23:53
 19/48 anonim ***** válasza:
90%

"szive szerint azonnal megölné Bandit és a két másik srácot is mert ez sértő rájuk nézve akárhogy is nézzük"

Ezt csak C osztályú népcsoportról tudom elképzelni, ahol a frusztrációra egyetlen megoldás mindig mindenkivel szemben az erőszak.

Sértő ez a videó a gyászoló családra? Naná, mert szembesíti őket azzal, hogy a gyereküket nem tanították meg a legelemibb közlekedési elvekre. Hogy pl. ha részt vesznek a közlekedésben, akkor figyeljenek a többi közlekedőre. Pláne, ha vasúti síneken haladnak át. Valóban, rendkívül frusztráló lehet azzal szembesülni, hogy az ő elb...ott nevelésük okozta a gyerekük halálát.

okt. 10. 00:08
 20/48 Kroms ***** válasza:
77%
Az előadók magukat hívják "kreténeknek", ezek után csak hozzák a színvonalat, amit elvárhatsz tőlük. Az üzenet amúgy korrekt, aki hülye az h4ljon meg, főleg, ha Maj(om)kát meg hasonlókat hallgat.
okt. 10. 01:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!