Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák ez nem felháboritó...

Anyukák ez nem felháboritó szerintetek ?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=6miIyJg486o

Egy videos vonat gázolásból csinált paródia zene videót undoritó szöveggel ezt jelenteni kéne a hiradónak nem?

okt. 9. 21:54
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Ez egy 92-es angol oktató videó hasonló témában: https://www.youtube.com/watch?v=f5ma_Xv7rGM
okt. 10. 05:43
 22/48 anonim ***** válasza:
87%
Aki akkora kretén, hogy fülessel kigyalogol a vonat elé, na, annak kb ez az oktatás való. Nem fog megnézni egy rendőrségi felhívást, ezt sokkal nagyobb valószínűséggel igen.
okt. 10. 06:13
 23/48 anonim ***** válasza:
12%
5ös értem tehát ha a te 3-6 éves gyereked kiszalad az útra, elütik és meghal akkor röhöghetünk hiszen hülye volt nem nézett szét rendesen?
okt. 10. 06:19
 24/48 anonim ***** válasza:
87%

#23 Itt nem kisgyerekekről van szó, akik "kiszaladnak a vonat elé" (bár ott is kérdéses a szülő felelőssége...).

Itt az idióta kamaszokról/fiatal felnőttekről van szó, akik nyomatják a zenét, bámulják a telefonjukat, miközben közlekednek. De ne kelljen már a szádba rágni, ennyire nem lehetsz ostoba.

okt. 10. 07:27
 25/48 anonim ***** válasza:
31%
Jó, azért árnyaljunk egy kicsit, a kamaszokra életkorilag jellemző, hogy elbambulnak, figyelmetlenek. Szerintem a kigúnyolásuk pont a szülőket érinti a legfájdalmasabban, akik kb 100x elmondhatták, hogy vigyázz magadra, nézz körül, stb. Valljuk be, mindenkivel előfordult már, hogy elbambult, nem figyelt, de szerencsénk volt. Én inkább a vonatos-metrós öngyilkosokra haragszom, szándékosan cs.szik szét több száz ember napját. De azokat a fiúkat is kevésbé sajnálom, akik szándékosan átmásztak egy lezárt területre és felmásztak egy vonat tetejére, aztán az egyiket megcsapta az áram. Azért ott több kellett, mint figyelmetlenség. Én ez utóbbit nevezném Darwin díjasnak.
okt. 10. 07:48
 26/48 A kérdező kommentje:
Én akkor se vagyok oda egy ilyen videóért és ahogy láttam a többség sem szóval nekünk van igazunk.
okt. 10. 08:12
 27/48 anonim ***** válasza:
84%

26, és szerinted kit érdekel, hogy igazad van vagy sem? Mindenkinek joga van a véleményéhez.

A célja pont ez volt a videónak, hogy figyelj fel rá és terjeszd. Megtetted? Igen. Pont ezért jó, el fog jutni ahhoz is, aki idióta módon fülessel jár át a vasúti átjárón. Ezt meg fogja nézni, egy mávos, rendőrségi figyelmeztetést meg észre se vesz.

okt. 10. 08:16
 28/48 A kérdező kommentje:
Az embereknek a szöveggel van gondja kicsit olyan túl alpári.
okt. 10. 08:19
 29/48 anonim ***** válasza:
83%
#26 Nem látom a logikai összefüggést a többség és a kinek van igaza között. A többség csak hangosabb, nem igazabb.
okt. 10. 08:20
 30/48 anonim ***** válasza:
72%
neked az, akinek szól, annak meg pont ez a figyelemfelkeltő. És ezért jó.
okt. 10. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!