Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák ez nem felháboritó...

Anyukák ez nem felháboritó szerintetek ?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=6miIyJg486o

Egy videos vonat gázolásból csinált paródia zene videót undoritó szöveggel ezt jelenteni kéne a hiradónak nem?

okt. 9. 21:54
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
57%
Nem anyukaként is kiverte nálam a biztosítékot.
okt. 9. 22:02
 2/48 A kérdező kommentje:
Azt irta Bandi nem azokat paródizálják ki akik meghaltak hanem akik meg fognak figyelem felkeltés céljából csinálták ez szerintem akkor se vicces.
okt. 9. 22:07
 3/48 anonim ***** válasza:
73%

Ha nem tetszik, akkor miért nézed, meg miért terjeszted itt a linket?

Bűncselekményt a szerző nem követett el, innentől fogva, az, hogy kinek hogy tetszik, egy szubjektív vélemény.

okt. 9. 22:17
 4/48 anonim ***** válasza:
82%
Miért, a sok "biztos minden fiatal drogozik, de ne vezess, ha ittál" régi oktatóvideók, amiket még iskolában is levetítettek, jobb volt?
okt. 9. 22:20
 5/48 anonim ***** válasza:
77%

Van egy szabály: Ha piros, akkor tilos. Tudod? Nem véletlen van ám ez kitalálva. Hetente jön egy cikk a facen velem szembe, hogy valami neandervölgyit megint bedaráltak a vasúti átjárónál. K.rvára nem sajnálom őket, a képmutató együttérzésekből meg a belem is jön ki. Nem őket kell sajnálni, hanem a mozdonyvezetőt akinek ez egy életre szóló trauma és a mentősöket meg a tűzoltókat, akik százmétereken keresztül kanalazzák össze ami a nyomoroncokból megmaradt.

Nem a felelőtlen agyhalottakat kell szánni, hanem azokat, akik miattuk szenvednek.

A paródia ennél fogva meg már-már szinte kötelező elem kellene legyen, mert ha elüteted magad a vonattal a piros jelzésnél, akkor nem áldozat vagy, hanem hülye. A hülyéken meg röhögünk.

okt. 9. 22:24
 6/48 A kérdező kommentje:
Az óktató jellegű videó az nem ilyen már megbocsáss.
okt. 9. 22:30
 7/48 A kérdező kommentje:
Hát én is készitettem volna egy ilyen videót a gyerekedről direkt minél viccesebb legyen megnézném mennyire lennél vicces kedvedben.
okt. 9. 22:35
 8/48 anonim ***** válasza:
77%
#4 A probléma nem a téma, hanem a módszer.
okt. 9. 22:35
 9/48 A kérdező kommentje:
Ha akarsz segiteni ne egy ilyen szart készitsenek már
okt. 9. 22:36
 10/48 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem meg baromira igazuk van, bármennyire kreténül is van előadva.
okt. 9. 22:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!