Van köze hozzá a munkásnak aki a lakáson dolgozik?
Össze balhèztam anyummal kicsit. És a festő aki itt dolgozik nálunk azt mondta: ha az én fiam lennél adnék olyat neked hogy faladná a másikat...
20/F
28-as vagyok, lepontozhattok, akkor is kitartok amellett, hogy:
NINCS SEMMI JOGA EGY KÜLSŐ VADIDEGENNEK KÉRETLENÜL BELEPOFÁZNI EGY CSALÁD VITÁJÁBA!!!!!!
Pl a kisbuszos transzportozásból ki is bsznának mint macskát szarni, elkezdeném az eszet osztani.
Egyedül te ülsz fordítva, 33-as.
Nem hallottál róla, hogy a gyereket nem is olyan rég még az egész társadalom nevelte, és az úgy volt jól? Nem volt ennyi neveletlen takony, mert még a boltos is kioszthatta, ha kellett, fel is pofozhatta?
Idősebbek még ebben éltek, és nem fognak pár tizen-huszonéves miatt megváltozni, ugyanis nem nekik kell.
Ezért mondtam, hogy vigyázzon, mert ha egy ilyennel találkozik, beleszalad abba a tenyérbe. Egy idősebb férfi soha nem fogja eltűrni, hogy egy taknyos keménykedjen az anyjával.
NEM és NEM!!!
Tudom, hogy nektek az a legnagyobb durranásotok, hogy lepontoztok, meg ellenségeskedtek, de van itt valami:
Egy szobafestő mázolónak a szakmájára és a munkájára kellene figyelnie.
A festő megjegyzése, hogy „ő már rég pofon vágta volna a fiút,” egy rendkívül tolakodó és nem helyénvaló kijelentés, ami határt sért. Ilyen helyzetekben egy szakember feladata, hogy a munkájára koncentráljon, és ha kellemetlen helyzetet tapasztal, akkor legfeljebb diszkréten elvonuljon vagy távol maradjon a család vitájától.
Amúgy időközben privát beszélgetések közepette feljött ez a téma és még jogilag is aggályos az, amit a festő tett.
És ez független attól, hogy a kérdező stílusa vagy értékrendje nem felel meg az itteni válaszolók nagy részének. Én azzal a résszel nem is foglalkozom.
Kíváncsi lennék, ha a sok, a festőnek helyt adó fröcsögő válaszolótársnak mondjuk beszólna a közértes, hogy miért ilyen szar kaját vesz, vagy az utcán összeszólalkoznának a párjukkal és egy vadidegen elkezdene pártoskodni, akkor mi lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!