Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nem volt hajlandó eladni...

Apám nem volt hajlandó eladni a másik házát nekünk, mire volt jó ez az egész?

Figyelt kérdés

két bátyám van, én vagyok a legkisebb, a legidősebb már 17 éve elköltözött sose akart abba házba költözni, a középső havonta jár haza olyan magának való...

Én az éven házasodtam meg, otthon laktunk egy darabig, de láttuk mennünk kell, mert ez így nem egészséges...

anyám súlyos alkoholista és már nem bírtuk elviselni a viselkedését, így albérletbe költöztünk...

A pici nemrég született meg, életünk legjobb döntése volt az albérlet, Apámtól persze megkaptam, hogy le fogok gatyásodni... drága minden...

egy hajszálon múlt, hogy odaszóljak neki, hogy ha eladja a házát akkor már nem itt tartanánk, de ő inkább elterelte, hogy tesóimmal beszéljem meg...

közben vettünk házat amit felújítok szóval nem ez a probléma, csak a színjáték amit művel....

Faluban azt terjeszti, hogy senkinek nem elég jó a háza...és ott fog tönkre menni, 3x mondtam, hogy akkor mi legyen vele....

szept. 28. 20:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy meg marha jó vagy, még meg sem halt apád, de máris kellene a háza meg a vagyona.
szept. 29. 08:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Arról nem szólt a kérdés, hogy mennyi lett volna az ára. Én ilyenkor mindig megkérdezem, hogy mennyi az ára és nem vitatkozom rajta, ha kell ami árulva van. Így is hallottam már vissza, hogy ingyen akartam valamit megkapni. Azóta nem beszélek ezzel a rokonnal.
szept. 29. 09:21
 13/15 A kérdező kommentje:

2# ki mondta, hogy áron alul adná?

4# nyelvtan könyvet keres fel barátom

5# részmegoldást, és nem nyakukra

7#értette a célzást, vételi szándék volt, mivel jó helyen van a ház

8# te vagy a tahó, hogy itt trolkodsz

10# másik két gyereke elvan veszve a süllyesztőbe, ha ez mond neked valamit, egyetlen unokája nálunk van jelenleg.

--------------

9# köszi a válaszod, lehet nálunk is ez lett volna, de ha valamit én megveszek akkor első a zárcsere és ott én járok meg a feleségem...

Jóval olcsóbb vételt nem értem, hogyan gondoltátok... ami 1/3 részben az enyém tegyük fel 30 milliót ér a ház, azért nem fogok 20 millánál többet fizetni ergo, a másik szülői lakás amiben a szüleim élnek, arról lemondtam volna a másik tehóm részére a megvásárolt lakás, tulajdon részért.... így kb.10 milliót kellett volna fizetnem

szept. 29. 19:58
 14/15 A kérdező kommentje:

Már túlléptünk ezen a feleségemmel, szomorú mert gyerekként jártam segíteni oda...

és akkor is azt mondta apám, egyszer valakinek jó lesz ez a ház....

Aztán mikor ott tartunk, hogy segíteni kellene akkor hátat fordít nekem, egy álszent dög... az ember apja

szept. 29. 20:01
 15/15 anonim ***** válasza:
70%

"2# ki mondta, hogy áron alul adná?"

Senki. Felvetés volt.

"ami 1/3 részben az enyém tegyük fel 30 milliót ér a ház, azért nem fogok 20 millánál többet fizetni"

Az még nem a tiéd és nem a tesóidé. Anyádé és apádé. Még meg sem haltak könyörgöm.. Abba nem gondoltál bele, hogy ha eladná másnak, el tudná adni 30 millióért el is költhetné, vagy eltenni ha öreg lesz és megbetegszik és nem feltétlen az a célja vele, hogy ti örököljétek? Apádnak nem érte volna meg, ha 10milliót fizetsz, tényleg beigazolódott, hogy te úgy akartad megvenni, hogy te jöjj ki jól belőle. Miért nem beszélted meg tesóiddal, ha ezt mondta?

szept. 30. 00:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!