4 hetente hazalátogatni kevés szerintetek?
Tudom valakinek sok valakinek kevés, így hülye kérdés, de még is felteszem.
Sajnos sok a km a családomtól.
Így a 4 hetente hazajárás a vállalható csak a gyermekünkkel.
Olyankor egy hétvégét otthon vagyunk.
Párom szüleivel majdnem mindennapos a találkozás.
Bennem nagy hiányérzet van, nem tudom el fog -e múlni valaha, mert szívesebben találkoznék én is sűrűbben velük, mert nagyon szeretem őket, de párommal így állapodtunk meg, hogy itt fogunk lakni.
Köztes helyet azért nem szeretnénk, mert az Pest lenne, Pest környékét kevésbé tudjuk elképzelni magunknak, mert ott aztán tényleg nincsen senkink.
Azért van bűntudatod, mert nem érzed jól magad? Hát amiatt ne legyen, minden okod megvan rá. Aki azt tanácsolta, hogy "szeresd meg" - hát ilyen nincs! Nem lehet valamit, amit az ember nem szeret, megszeretni. Durván abnormális, hogy az anyósodék a nyakatokon ülnek, mint ahogy az is, hogy egy porfészekben poshadtok fiatalon.
Az a kártyát, hogy a férjeddel őszintén megbeszéled, még nem játszottad ki. Pillanatnyilag ott tartasz, hogy félsz. Ha a férjed szeret, nem akarhatja, hogy szenvedj. Azt írtad, hogy azt szeretné, ha jól éreznéd magadat. Konkrétan mit tesz ezért? A helyzet lecsupaszítva: vagy boldogtalan maradsz egész életedben, vagy elválsz, ami szintén nem problémamentes, mert nehéz. Nem válaszoltál, hogy mit mondott a pszichológus.
A többieknek mondom: a kérdező korábbi kérdésében szerepelt, hogy a szülei nem mennek. Apja külföldön, anyja nem hajlandó a kert miatt.
Megint a lényeg nem hangzott el a nyitóban...
Én azt hittem, hogy "csak" egy érzelmes, kötődő nő vagy.
De a helyzet az, hogy hoztál egy számodra sorsnyomorító döntést és nem látod a kiutat.
Ötletem sincs - a később csepegtetett válaszaid alapján - hogy mit kellene tenned.
A palidnak kiváló a helyzet, te meg elsorvadsz ott mentálisan, pszichésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!