Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 4 hetente hazalátogatni kevés...

4 hetente hazalátogatni kevés szerintetek?

Figyelt kérdés

Tudom valakinek sok valakinek kevés, így hülye kérdés, de még is felteszem.

Sajnos sok a km a családomtól.

Így a 4 hetente hazajárás a vállalható csak a gyermekünkkel.

Olyankor egy hétvégét otthon vagyunk.

Párom szüleivel majdnem mindennapos a találkozás.

Bennem nagy hiányérzet van, nem tudom el fog -e múlni valaha, mert szívesebben találkoznék én is sűrűbben velük, mert nagyon szeretem őket, de párommal így állapodtunk meg, hogy itt fogunk lakni.

Köztes helyet azért nem szeretnénk, mert az Pest lenne, Pest környékét kevésbé tudjuk elképzelni magunknak, mert ott aztán tényleg nincsen senkink.

szept. 21. 16:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
32%
Ne haragudj de nekem már az furcsa hogy neked anyádék otthona a haza, meg a család, nem a tietek. Nekem úgy tűnik bemesélted magadnak az elején hogy jó lesz, gondolom a férjé a ház, mert akkor nem így fogalmaznál. Őszintén én sem örülnék ha akkor találnád ki hogy nem jó itt amikor megvan a ház, ott a gyerek. Mert ezt tudtad előre. Nekem fél éves korában örültem ha luk van a s.ggemen , vagyis már ép luk van..érted na..nem még költözésen agyaljak. Nem azt mondom hogy éld itt le az életed, hanem hogy várj egy kicsit. Most jól jön a segítség még hidd el. Az meg nem normális dolog hogy állandóan anyádéknál legyetek, nem is életszerü. Jöhetnek ők is amúgy, de szerintem te azért mennél meet útálsz itt lakni és menekülnél. Őszintén én sem szeretnék ott lakni ahova párom való, nem a szülei miatt hanem hiányozna a " nyüzsgés" ami itt mwgyeszékhelyen van. De ezt tudtam magamról. Megjegyzem 0 segítségünk van, de ezért nem költöztünk volna el. Persze jó lenne sűrűbben latni a családot, meg ha valaki egy órát élvinné sétalni néha ( borzasztó alvó, reggel kb faradtabban kelek mint feküdtem) de akkor meg mi szenvednénk. A köztes településre költözésnek semmi értelme. Mi ha úgy vesszük így vagyunk, mindkettő család kb 150km tőlünk. Sürűn így sem járunk. Hidd el fárasztó lenne állandóan utazni, ugyanúgy nem mennetek. Ha meg ennyire zavar hogy a másik család állandóan rajtatok csüng, szabjatok határt.
szept. 22. 21:29
 32/35 anonim ***** válasza:
20%

Azért van bűntudatod, mert nem érzed jól magad? Hát amiatt ne legyen, minden okod megvan rá. Aki azt tanácsolta, hogy "szeresd meg" - hát ilyen nincs! Nem lehet valamit, amit az ember nem szeret, megszeretni. Durván abnormális, hogy az anyósodék a nyakatokon ülnek, mint ahogy az is, hogy egy porfészekben poshadtok fiatalon.

Az a kártyát, hogy a férjeddel őszintén megbeszéled, még nem játszottad ki. Pillanatnyilag ott tartasz, hogy félsz. Ha a férjed szeret, nem akarhatja, hogy szenvedj. Azt írtad, hogy azt szeretné, ha jól éreznéd magadat. Konkrétan mit tesz ezért? A helyzet lecsupaszítva: vagy boldogtalan maradsz egész életedben, vagy elválsz, ami szintén nem problémamentes, mert nehéz. Nem válaszoltál, hogy mit mondott a pszichológus.

A többieknek mondom: a kérdező korábbi kérdésében szerepelt, hogy a szülei nem mennek. Apja külföldön, anyja nem hajlandó a kert miatt.

szept. 22. 22:25
 33/35 anonim ***** válasza:
24%
Lehet hogy anyósék a nyakukon ülnek, 32es, de a kérdező pont ugyanezt akafja a saját anyjáékkal.
szept. 24. 14:03
 34/35 anonim ***** válasza:
32 Nyilván nem lehet kierőszakolni a megszeretést, de azelőtt is kitalálhatta volna mielőtt odacuccolnak. Most mit tegyen a férj? Az ő szemszögéből ez olyan hogy inkább ő költözzön anyós mellé. A fél éves babával a nyakukon kezdjenel el házat árulni stb..hát én nem örülnék. Az igazság az hogy sem a kérdező sem a férje nem képes f.ngani sem a szülei nélkül..
szept. 24. 14:06
 35/35 anonim ***** válasza:

Megint a lényeg nem hangzott el a nyitóban...

Én azt hittem, hogy "csak" egy érzelmes, kötődő nő vagy.

De a helyzet az, hogy hoztál egy számodra sorsnyomorító döntést és nem látod a kiutat.

Ötletem sincs - a később csepegtetett válaszaid alapján - hogy mit kellene tenned.

A palidnak kiváló a helyzet, te meg elsorvadsz ott mentálisan, pszichésen.

szept. 25. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!