Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 4 hetente hazalátogatni kevés...

4 hetente hazalátogatni kevés szerintetek?

Figyelt kérdés

Tudom valakinek sok valakinek kevés, így hülye kérdés, de még is felteszem.

Sajnos sok a km a családomtól.

Így a 4 hetente hazajárás a vállalható csak a gyermekünkkel.

Olyankor egy hétvégét otthon vagyunk.

Párom szüleivel majdnem mindennapos a találkozás.

Bennem nagy hiányérzet van, nem tudom el fog -e múlni valaha, mert szívesebben találkoznék én is sűrűbben velük, mert nagyon szeretem őket, de párommal így állapodtunk meg, hogy itt fogunk lakni.

Köztes helyet azért nem szeretnénk, mert az Pest lenne, Pest környékét kevésbé tudjuk elképzelni magunknak, mert ott aztán tényleg nincsen senkink.

szept. 21. 16:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Te nem vagy boldog, a férjed meg nem hajlandó felfogni, hogy bármilyen módon erőlteti, téged nem fog ez a hely kielégíteni. Teljesen más igényeid vannak és ha realista van, akkor észre veszed, hogy neki nem is érdeke felismerni a problémát. Amíg ő a törekvő tökéletes férj, addig neked nincs okod panaszkodni. A családja szereti a babátokat és téged, de amint az ő terveik ellen lépnél, te lennél a közellenség. Ezt te is tudod, ezért félsz hangosan megfogalmazni, hogy te nem akarsz ott maradni.

Ez minden, csak nem boldog házasság. Te itt rab vagy, arany kalitkában és egy tússzal ( a baba), akire hivatkozva fogva tartanak. Erősen hangzik, de gondold végig, hogy ha a nem lenne a baba, akkor meddig maradnál abban a faluban?

szept. 22. 08:47
 22/35 anonim ***** válasza:
77%

De most akkor szerintetek mi a mrgoldas?

Ha a csaj falujába mennek, a srac irhatja ugyanezt. Ha köztes helyre mennek, tényleg magukat szivatják, mert semmi, de semmi segitségük nem lesz.

szept. 22. 08:55
 23/35 anonim ***** válasza:

Hazajar 2 hetente ...

Vagy a szulok jonnek hozzajuk hetvegere.

szept. 22. 09:00
 24/35 anonim ***** válasza:
83%

Mi köztes városba mentünk, de a tőlük való távolság miatt, hanem a munkahely, iskolák, szolgáltatások elérhetősége miatt választottuk a Bp agglomerációban lévő várost.

Tényleg nincsenek velünk naponta, mindent magunk oldunk megy de rövid idő alatt akadtak barátok, akikkel együttműködve könnyebb az élet.

Végül egyforma távolságra vagyunk mindenkitől és jó is így.

Gyerekkel pedig nem fogsz minden átkozott hétvégén ide meg oda utazni látogatni, mert edzése, osztály kirándulása lesz, vagy csak át hívják a barátai, neked is meg kell csinálni a hazi munkát munka és gyerek nevelés mellett, ami csak hétvégén lehetséges. Így minden szabadidőtök kiesne, ami embertelen kérés olyanoktól, akik állítólag szeretnek titetek. Ha igazán szeretnek, akkor hagynak nektek választást, hogy velük akartok lenni, múzeumba mennétek vagy csak otthon maradsz és mosol, vasalsz egész hétvégén.

Az sem normális, hogy a férjed nem tud apuka nélkül egy szöget keresztbe tenni. A férjem családja is ilyen volt, de ő nem maradt a nyakukon, bárhogy akarták. Volt is sértődés. Készülj fel ugyanerre vagy a válásra, mert már most kezdesz elhidegülni a férjedtől, ennek nem lesz jó megoldása, ha ott maradtok.

szept. 22. 09:27
 25/35 anonim ***** válasza:

A 4,5 óra út tényleg sok.. megértem, hogy hiányzik a családod, de miért nem mentek 3 hetente egy hétvégére? Vagy a szüleid is mehetnének néha hozzáztok, így találkozhatnátok havi 2x.

A faluból is költözzetek el valami kisvárosba (lehetőleg a szüleid irányába), ahol több és jobb ovi van, iskola, vannak boltok stb.

szept. 22. 10:03
 26/35 anonim ***** válasza:
Nem
szept. 22. 11:28
 27/35 anonim ***** válasza:
83%

Nekem már eleve sok, hogy egy önálló család havonta egy egész hétvégét odatelepszik egy másik nyakára. Ezen felül pedig egy harmadik mindennap ott van náluk.

Lehet lepontozni, de szerintem nagyon nem normális ennyire önállótlan életet élni. Mégis mikor vagytok hármasban? Mikor lesztek kettesben (ehhez még pici a baba, oké, de később)? A hétköznap este és a hétvégéből legalább egy nap pont ezekre kellene. Nagy távolságnál is el lehet indulni korán és haza lehet érni késő este, nem nagyobb belerondítás a kicsi napirendjébe, mint a napokig máshol alvás. A férjed szülei meg mondjuk ne naponta járjanak oda.

szept. 22. 12:21
 28/35 A kérdező kommentje:

100%, hogy ha gyerekvállalás előtt költözünk ide akkor mi már nem lennénk 1 pár.

Előtte minden csak mi rólunk szólt kettesben.

Most már ugye én otthon vagyok a faluban a babánkkal és senki mást nem látok csak napjában 3x a családját és rájöttem, hogy így nyilván nekem is megkezdett hiányozni a családom. Ezért gondoltam, hogy költözhetnénk pest környékére, hogy fél távban legyünk. 2,5 óra nem 4,5.

Csak amit írtok minden hétvégét máshol tölteni is borzasztó és akkor nem vagyunk család.

Néha szomorú vagyok, ha a babánkra pillantok, akit imádok, mert nagyon szomorúnak érzem itt magam és borzasztóan bűntudatom van!!!!

szept. 22. 16:53
 29/35 anonim ***** válasza:
19%

De akkoe mit akarsz?

Elmondtak, váljál el es szakitsd el a gyereked az apjatól, hogy mindennap a te anyád járhasson hozzád.

szept. 22. 17:15
 30/35 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező, hogy rosszul esik, hogy a családokat nem látod annyit. Miért nem beszéled meg a férjeddel a dolgokat? Biztos kapnátok megoldást.
szept. 22. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!