Más családban is szokás hogy vasárnap a pihenés napja ?
A szembe szomszédom minden vasárnap füvet nyír ebéd után.
De rajta kívül mindenki nyugton tud maradni.
Szerintem mindenki ugy tolti a hetveget, ahogy jol esik! Kepzeld, vannak olyanok is, akik szombaton is dolgoznak! A kedvedert alljanak neki melo utan meg fuvet nyirni, barkacsolni, csak azert, hogy szebbe tegyek a napodat?
Altalanossagban vasarnap pihennek az emberek, de az nem mindenkinel egyello az agyban valo fetrengessel, vagy a tv elotti zabalassal.
En konkretan imadok fuvet nyirni, mert addig is kint vagyok az udvaron, es megnyugtato erzes. Senki nem zavar, el vagyok.
A szomszedom konkretan este 20 utan nyirja a fuvet, mert nem birja a napot, mindig faj tole a feje. Ez van. Nekem okes. Sokkal jobb, mintha valaki a zenet bomboltetne max hangeron.
Gondolom, a háziasszony nem pihen, falun azt nem tekintik munkának, ha az asszony főz, tálal meg mosogat.
Egyébként változó, ki mivel tölti a vasárnapját. Egyrészt főleg, ha egyedül él valaki, valamennyi munkát muszáj végezni, mert enni kell, stb. Van, akinek vasárnap van ideje sok házimunkára. Sőt, van, aki vasárnap dolgozik. A rendőr, katona, ápoló, villamosvezető, stb. vasárnap is dolgozik gyakran.
Nekem volt nem egy munkahelyem, ahol még szombaton is be kellett menni, ezért a nagyobb házimunkákra csak vasárnap maradt időm.
Igaz, nem kertes házban laktam, de ha így lett volna, én is akkorra időzítettem volna a fűnyírást és pont nem érdekelne, mit gondol a szomszéd. Dögöljön akkor szombaton, ő megteheti, nekem viszont csak a vasárnap marad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!