Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más családban is szokás hogy...

Más családban is szokás hogy vasárnap a pihenés napja ?

Figyelt kérdés
Nincs fűnyirás se fa vágás se láncfűrész használat semmi ilyesmi. De nálunk a faluban van olyan szomszéd akinek teljesen mindegy milyen nap van ő akkor is csinálja.
szept. 15. 18:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%

A szembe szomszédom minden vasárnap füvet nyír ebéd után.

De rajta kívül mindenki nyugton tud maradni.

szept. 15. 18:40
 2/25 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem mindenki ugy tolti a hetveget, ahogy jol esik! Kepzeld, vannak olyanok is, akik szombaton is dolgoznak! A kedvedert alljanak neki melo utan meg fuvet nyirni, barkacsolni, csak azert, hogy szebbe tegyek a napodat?

Altalanossagban vasarnap pihennek az emberek, de az nem mindenkinel egyello az agyban valo fetrengessel, vagy a tv elotti zabalassal.

En konkretan imadok fuvet nyirni, mert addig is kint vagyok az udvaron, es megnyugtato erzes. Senki nem zavar, el vagyok.

A szomszedom konkretan este 20 utan nyirja a fuvet, mert nem birja a napot, mindig faj tole a feje. Ez van. Nekem okes. Sokkal jobb, mintha valaki a zenet bomboltetne max hangeron.

szept. 15. 18:54
 3/25 A kérdező kommentje:
Engem sem zavar max anyukám nem szereti ha ilyesmit csinálnék.
szept. 15. 19:08
 4/25 anonim válasza:
88%
Nálunk is pihenés van. Nem is látogatunk senkit, nem is érezzük jónak ha minket zavarnak. Olyan házimunkát, amit máskor is meg lehet csinálni, nem csináljuk vasárnap.
szept. 15. 19:11
 5/25 A kérdező kommentje:
Hát igen.
szept. 15. 19:14
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, a háziasszony nem pihen, falun azt nem tekintik munkának, ha az asszony főz, tálal meg mosogat.

Egyébként változó, ki mivel tölti a vasárnapját. Egyrészt főleg, ha egyedül él valaki, valamennyi munkát muszáj végezni, mert enni kell, stb. Van, akinek vasárnap van ideje sok házimunkára. Sőt, van, aki vasárnap dolgozik. A rendőr, katona, ápoló, villamosvezető, stb. vasárnap is dolgozik gyakran.

szept. 15. 19:50
 7/25 anonim ***** válasza:
87%

Nekem volt nem egy munkahelyem, ahol még szombaton is be kellett menni, ezért a nagyobb házimunkákra csak vasárnap maradt időm.

Igaz, nem kertes házban laktam, de ha így lett volna, én is akkorra időzítettem volna a fűnyírást és pont nem érdekelne, mit gondol a szomszéd. Dögöljön akkor szombaton, ő megteheti, nekem viszont csak a vasárnap marad.

szept. 15. 20:26
 8/25 anonim ***** válasza:
12%
7-es, igazad van, de vasárnap illik nem géppel nyírni a füvet cserébe. Zajt csinálni hétvégén nem ildomos.
szept. 15. 20:39
 9/25 anonim ***** válasza:
82%
#7 Akkor mivel kéne nyírni, kisollóval? 😂
szept. 15. 20:48
 10/25 A kérdező kommentje:
😂 nem semmi
szept. 15. 20:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!