Mit tennétek ha apátok ilyen lenne?
Már kiskorom óta nem tartom vele a kapcsolatot. Több mint 1 millió forint gyermektartást nem fizetett meg. Direkt kijelentette magát, nem akar dolgozni, de cigire és piára van neki.
Már a nevét sem viselem, annyira eltávolodtam tőle és nem is szeretnék vele kapcsolatot tartani. Ha nem fizeti ki ezt az összeget, 2 évre börtönbe megy.
Picit eléggé idegeskedem, hisz mégis az apám és nem lehetek másnak a lánya.
Ti csak elfelejtenétek és nyugodtan élnétek tovább az életeteket?
24/N
Már kiskorom óta nem tartom vele a kapcsolatot. - ezt írtad... Ennyi.
Nem, nem kell fizetnie, hiába okoskodsz.
Csatoltam a vonatkozó törvényt, neked nem jár már rég gyerektartás, az meg a másik. Azt vagy anyukádnak kellett VOLNA kérvényeznie és perre vinnie. Ha nem tette, akkor ez van, és senkin nem hajtanak be milliós összegeket, maximum félévi elmaradást - ha ANYUKA perre viszi.
Hiába akarod apád pénzét, ez nem így megy :D
31. Perre vitte, ahol apám nem jelent meg. Beadott egy kérvényt, hogy ne kelljen fizetnie, majd nem jelent meg mismásolt indokkal.
A BÍRÓ MEGÍTÉLTE AZ OSSZEGET!
Innentől maradj csendben és kérlek más életébe ugass bele, köszi! :)
Bocsesz, de q rendőrségen ezt biztosan nem mondták
1. A gyermektartasdij kiskorú gyermeknek jár.
2. A nagykorú gyermek igényelhet rokontartast.
3. A kiskorú gyermekre járó tartasdij nem fizetése bűncselekmény, ezért valóban börtön járhat, de elég ritkán alkalmazzák.
4. A rokontartas elmulasztása nem bűncselekmény, azért nem jár börtön.
5. A rokontartas alapfeltétele, hogy a kérelmező érdemes legyen rá. A nevvaltoztatas és a nulla kapcsolattartas erdemtelenseget eredményez.
Van e még krrdesed?
34. Nem tudod felfogni hogy kiskorú voltam és azóta nem fizet? Ez hátralék. Ne haragudj, de te hogy végezted el az alsó osztályt? :(
Többet nem reagálok neked, rosszindulatú bunkó. :)
35re
De, fel tudom fogni, mokuska. AKKOR amikor kiskorú voltál, ha anyad feljelentést tett volna, lecsukhatták volna. MAR NAGYKORU vagy, a kiskorú veszelyeztetese rég nem áll fenn, nem fogják lecsukni. Puszi, bunkó.
36. Mivel amit tesz bűncselekmény, ezért MOST csukják le.
Behajtónak sem fizet, kérlek tanulj meg értelmezni édesem! :)
Bunkó te vagy, drágám. 💗
Nem, édesem, te vagy a bunkó.
Tudok ertelmezni. Te nem. Áruld el, mi a bűncselekmény, amit elkövet? Jelenleg. A semmin kívül. A rokontartas nem fizetése nem bűncselekmény. A gyermektartasdij nem fizetése KISKORU gyermek után az. Te nagykorú vagy 6 éve.
38. A bírósági ítéletnek nem tesz eleget és feketén dolgozik. :)
Nem rokontartás, hanem GYEREKTARTÁS HÁTRALÉK.
Esetleg betűzzem?
Huh, de buta vagy..
Egyébként gyerektartasra addig jogosult a gyermek, amíg nappali tagozaton tanul. 2023 júniusáih nappali tagozaton tanultam, ergo eddig kellett folyósítani a gyermektartást, ami NEM történt meg. Tehát a fennnmaradt összeget most szerette volna a biztosító behajtani, de NEM tudja! A fizetési kötelezettségének nem tesz eleget!
Na és innentől nem érdekelsz. Tanulatlan hülyék ne lopják az időmet..
"A bírósági ítéletnek nem tesz eleget és feketén dolgozik. :)"
Muci, milyen bírósági ítéletnek? Van jelenleg hatályos jogerős bírósági ítélet ROKONTARTASROL? Nincs. Ha nincs, akkor a mondatot multidobe kell tenni. Nem FIZETETT. A feketén dolgozikot bizonyítani kell, de amiatt senki nem kerül börtönbe.
A 6 évvel ezelőtt lejárt gyermektartasdij hátraleka miatt sem. De ha szerinted igen, áruld már el, milyen jogcimen?
Nem, annak a drága gyermeknek, akivel nincs kapcsolat és aki MEGVÁLTOZTATTA a nevét NEM jár semmi, mert innentől érdemtelennek számít.
Na és innentől nem érdekelsz. Tanulatlan hülyék ne lopják az időmet..😘😘😘😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!