Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha apátok ilyen...

Mit tennétek ha apátok ilyen lenne?

Figyelt kérdés

Már kiskorom óta nem tartom vele a kapcsolatot. Több mint 1 millió forint gyermektartást nem fizetett meg. Direkt kijelentette magát, nem akar dolgozni, de cigire és piára van neki.

Már a nevét sem viselem, annyira eltávolodtam tőle és nem is szeretnék vele kapcsolatot tartani. Ha nem fizeti ki ezt az összeget, 2 évre börtönbe megy.

Picit eléggé idegeskedem, hisz mégis az apám és nem lehetek másnak a lánya.

Ti csak elfelejtenétek és nyugodtan élnétek tovább az életeteket?

24/N

szept. 9. 17:00
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
94%

Ha be lehet vasalni rajta a pénzt én bevasalnám, majd elfelejteném és élném nyugodtan tovább az életemet.

Anyám lánya vagyok és pont.

szept. 9. 17:03
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Még ha keres, is elhajtanám.
szept. 9. 17:13
 3/40 A kérdező kommentje:
1. Már a 13-ik ügy ez, a behajto nem tudja behajtási mert nem dolgozik, vagy folyamatosan feketén. Most lett feljelentve rendőrségen, valószínűleg megfogják vizsgálni hogy él. Nincs semmije, mégis jobban mint mi..
szept. 9. 17:15
 4/40 A kérdező kommentje:
*behajtani
szept. 9. 17:40
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Valamin mindig lehet idegeskedni, de olyanon idegeskedni, aki egyáltalán nem játszik az életedben, azon nem sok értelme van. Mindegy, hogy az apád, anyád vagy bárkid. Eddig is elvoltál nélküle, ezután is elleszel. A pénz nélkül is elvoltál, anélkül is elleszel.
szept. 9. 17:50
 6/40 A kérdező kommentje:
5. Nem az a probléma, hanem a tudat hogy egy börtöntöltelék lesz. :/
szept. 9. 17:54
 7/40 anonim ***** válasza:
67%

Mi van ezzel a tudattal? Megérdemli ha nem fizetett ahogy a törvény előírja, neked meg jár a pénz mert a törvény előírja.

De hunyászkodj csak meg, azt majd jöhetsz ide évek múlva sírni,hogy miért nem találsz olyan pasit aki tisztel. Azért nem harcolod ki a tiszteletet.

szept. 9. 17:58
 8/40 anonim ***** válasza:
100%
És ha börtöntöltelék lesz, akkor mi van? A te pénzed miatt lesz. Azért nem fizet, mert azt mondja, hogy az anyádnak nem ad egy vasat sem. Ha meg amúgy van pénze, akkor úgyis kipengeti mielőtt bezárják.
szept. 9. 18:02
 9/40 anonim ***** válasza:
15%

Tervezett gyerek voltál vagy "becsúsztál"?

Én pl nem tervezett gyerek voltam, apám mindenáron el akart vetetni mert nem szeretett volna gyereket, de anyám ennek ellenére megtartott.

És mivel, anyám önhatalmúlag tartott meg, megegyeztek apámmal hogy nem kell neki gyerektartást fizetnie és szerintem ez így volt fair.

Mert szerintem egy olyan emberre ráerőszakolni egy gyerek költségeit aki egyáltalán nem tervezett gyereket, csak mondjuk egy kiszakadt óvszer miatt mégis teherbe esett a párja, baromi nagy tahóság..

szept. 9. 18:02
 10/40 A kérdező kommentje:
7. Van párom, ellentéte apámnak. Nem nyert. :)
szept. 9. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!