Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek, ha apátok...

Ti mit tennétek, ha apátok legszívesebben nem is látna, sőt elküldene titeket otthonról?

Figyelt kérdés
Már két hete haragszik rám egy (szerintem) piti hülyeség miatt, ami ráadásul nem is csak az én hibám volt. (4 családtag véleményét én közvetítettem, és velem veszett össze.) Azóta alig szól hozzám, legtöbbször nem köszön vissza, ha egy kis segítséget kérek, mintha meg sem hallaná. Most pedig már azt mondja, jobb lenne, ha nem is lennék már itthon. És szerinte a többieknek is ez a véleménye itthon. Eddig 1-2 vitát leszámítva nem is volt komolyabb gondunk, jól kijöttünk. 20 éves vagyok. Annyira kiborultam, nem tudom mit tehetnék.

2013. aug. 15. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmennék. Legyen meg a kívánsága. De az ajtót többé nem nyitnám rá.
2013. aug. 15. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
egyet értek elsővel.
2013. aug. 15. 20:51
 3/10 A kérdező kommentje:
A baj az, hogy van 3 testvérem is, meg anyukám, akiket szeretek, meg egy jó családi hátterem. És mivel még egyetemre járok, nincs önálló keresetem sem.
2013. aug. 15. 20:52
 4/10 A kérdező kommentje:
A tágabb családi háttérre gondolok. Meg a mi családunk összetartó, nem jellemző a "családot otthagyni, és vissza se nézni" magatartás.
2013. aug. 15. 20:55
 5/10 anonim válasza:
73%
Apukaddal szuntetsd meg a kapcsolatodat.Legalabb par napra.Figyeld meg,mit reagal.Ha o probalkozik veled beszelgetesbe elegyedni,akkor csak a duh beszelt belole.Ha nem,akkor keress valami munkat a neten,amit egyetem mellett tudsz vegezni.1-2 honapig gyujtsd a penzt,es menj el egy alberletbe :)
2013. aug. 15. 20:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

azért nem ennyire baromi könnyen megy az egyedül albérletbe költözés, suli mellett nem talál a büdös életbe olyan melót, amiből el tudja tartani magát és fenntartani egy albérlete. ne ajánlgassátok már ezt úgy, mintha minden magyar fiatal elő tudná rántani az egzisztenciát a seggéből.

az én apám is ilyen volt, azzal a különbséggel hogy ő 16 éves koromtól kifejezetten gyűlölt engem. 25 voltam mikor el tudtam menni otthonról, addig változott a helyzet a csendes leszarás és a konkrét terror között. ha a tiéd nem ennyire vészes, inkább nézd levegőnek te is, de amíg nem feltétlenül muszáj, ne menj el otthonról.

2013. aug. 15. 21:20
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, igazad lehet.

Egyébként a tanév alatt albérletben lakom, de ezt ők fizetik. Félek, mi lesz akkor, ha azt mondják, hogy nem ad rá több pénzt. Én sem tartom elképzelhetőnek, hogy suli mellett dolgozzam, és nem azért mert nem akarok, hanem mert tényleg nem lehet úgy egyetemet végezni szerintem. Nyáron meg hiába dolgoztam, kb 1 havi megélhetésemet kerestem meg.

2013. aug. 15. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Nemsokára úgyis kezdődik a tanév, akkor majd lesz ideje lenyugodni. Ha nem leszel a közelében, nem beszélsz vele, rádöbbenhet, hogy nem is olyan jó, ha megszakítjátok a kapcsolatot.
2013. aug. 15. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi van veled azóta?
2016. júl. 31. 20:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Minden rendben szerencsére. Egyikünk sem haragtartó típus csak néha rosszul kezeljük a konfliktusokat.
2016. dec. 27. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!