Ti mit tennétek, ha apátok legszívesebben nem is látna, sőt elküldene titeket otthonról?
azért nem ennyire baromi könnyen megy az egyedül albérletbe költözés, suli mellett nem talál a büdös életbe olyan melót, amiből el tudja tartani magát és fenntartani egy albérlete. ne ajánlgassátok már ezt úgy, mintha minden magyar fiatal elő tudná rántani az egzisztenciát a seggéből.
az én apám is ilyen volt, azzal a különbséggel hogy ő 16 éves koromtól kifejezetten gyűlölt engem. 25 voltam mikor el tudtam menni otthonról, addig változott a helyzet a csendes leszarás és a konkrét terror között. ha a tiéd nem ennyire vészes, inkább nézd levegőnek te is, de amíg nem feltétlenül muszáj, ne menj el otthonról.
Köszönöm utolsó, igazad lehet.
Egyébként a tanév alatt albérletben lakom, de ezt ők fizetik. Félek, mi lesz akkor, ha azt mondják, hogy nem ad rá több pénzt. Én sem tartom elképzelhetőnek, hogy suli mellett dolgozzam, és nem azért mert nem akarok, hanem mert tényleg nem lehet úgy egyetemet végezni szerintem. Nyáron meg hiába dolgoztam, kb 1 havi megélhetésemet kerestem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!