Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha apátok ilyen...

Mit tennétek ha apátok ilyen lenne?

Figyelt kérdés

Már kiskorom óta nem tartom vele a kapcsolatot. Több mint 1 millió forint gyermektartást nem fizetett meg. Direkt kijelentette magát, nem akar dolgozni, de cigire és piára van neki.

Már a nevét sem viselem, annyira eltávolodtam tőle és nem is szeretnék vele kapcsolatot tartani. Ha nem fizeti ki ezt az összeget, 2 évre börtönbe megy.

Picit eléggé idegeskedem, hisz mégis az apám és nem lehetek másnak a lánya.

Ti csak elfelejtenétek és nyugodtan élnétek tovább az életeteket?

24/N

szept. 9. 17:00
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
9. Drágám, ez nem így működik. Aki megcsinál egy gyereket, az bizony fizet utána. Az óvszer 500 Ft, gondolkodni ki fog?
szept. 9. 19:08
 12/40 anonim ***** válasza:
15%

#11 Nem! Egy gyereknek közös döntésnek kell lennie!

Ha mondjuk lenne egy olyan törvény hogy egy nem kívánt terhesség esetén az apa beleegyezése is kellene az abortuszhoz, akkor a nők is átéreznék hogy milyen is ez.

Csak képzeld el a helyzetet!

Véletlen teherbe esel, elmennél abortuszra de az apa ebbe nem egyezik bele így kénytelen vagy megszülni.

Ezután a bíróság neki ítélné a gyereket, te pedig fizethetnéd a gyerektartás az apának!

Szerintem neked sem tetszene...

szept. 9. 19:34
 13/40 A kérdező kommentje:
12. Az apa is ott volt amikor mwgcsinálta, vállalja a krva felelősségét!
szept. 9. 19:48
 14/40 anonim ***** válasza:
12%

#12 És az anyának ilyenkor hol van a felelőssége? Egy nem tervezett terhességnél nem az lenne evidens hogy elmegy abortuszra?

Helyette megszüli a gyereket a semmire... garantálva hogy a gyereknek nem lesz normális családi háttere!

Tudom milyen az, mert anyám jóvoltából így kellett felnőnöm, csak azért mert ő hozott egy hülye döntést!..

szept. 9. 19:57
 15/40 A kérdező kommentje:
14. Ne szedd édesanyád, egy lelket nem dobunk el. Apukádnak kellett volna ott lennie, nem a napot lopni. A tiéd is egy semmirekellő gci, úgy néz ki. :)
szept. 9. 19:59
 16/40 anonim ***** válasza:
0%
#13 te nagyon gyoker vagy. komolyan. abortusszal peldalozni ami a NOI EGESZSEGugyi ellatasba tartozik. hova szoljon oda bele az edesapa? sokszor orulni kell ha edesapa elkiseri ultrahangra a feleseget a tervezett gyerekkel, nemhogy a nemtervezettet ennyire tultolni. komolyan. abortusz nem csak akkor kell amugyis amikor nincs a gyerekre kedv/penz, hanem egeszsegugyi szempontbol is nagyon fontos. a no minek szulje meg azt a gyereket amit az apa akar? baromsag.
szept. 9. 20:37
 17/40 A kérdező kommentje:

16. Ne haragudj, de kettőnk közül te vagy a gyökér. Gondolom még Incel is vagy, ha már csak bele tudsz rúgni a másikba.

Szerintem egyedül fogsz maradni életed végéig, ahogy elnézlek..

szept. 9. 21:10
 18/40 anonim ***** válasza:
32%

#17 b.szki elirtam a szamot. #12-nek szolt a regenyem.

btw nem mukodott, boldog partkapcsolatban elek. incel sem vagyok, valszeg nem vagy tisztaba annak a fogalmaval sem.

szept. 9. 21:14
 19/40 A kérdező kommentje:
18. Nem vagyok, de azzal igen hogy te is olyan lehetsz mint édesapád. Na akadj le rólam, nrm érek rá a rossszindulatú gcikre:)
szept. 9. 21:33
 20/40 anonim ***** válasza:
0%
Kamu.
szept. 9. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!