Mit tennétek ha apátok ilyen lenne?
Már kiskorom óta nem tartom vele a kapcsolatot. Több mint 1 millió forint gyermektartást nem fizetett meg. Direkt kijelentette magát, nem akar dolgozni, de cigire és piára van neki.
Már a nevét sem viselem, annyira eltávolodtam tőle és nem is szeretnék vele kapcsolatot tartani. Ha nem fizeti ki ezt az összeget, 2 évre börtönbe megy.
Picit eléggé idegeskedem, hisz mégis az apám és nem lehetek másnak a lánya.
Ti csak elfelejtenétek és nyugodtan élnétek tovább az életeteket?
24/N
#11 Nem! Egy gyereknek közös döntésnek kell lennie!
Ha mondjuk lenne egy olyan törvény hogy egy nem kívánt terhesség esetén az apa beleegyezése is kellene az abortuszhoz, akkor a nők is átéreznék hogy milyen is ez.
Csak képzeld el a helyzetet!
Véletlen teherbe esel, elmennél abortuszra de az apa ebbe nem egyezik bele így kénytelen vagy megszülni.
Ezután a bíróság neki ítélné a gyereket, te pedig fizethetnéd a gyerektartás az apának!
Szerintem neked sem tetszene...
#12 És az anyának ilyenkor hol van a felelőssége? Egy nem tervezett terhességnél nem az lenne evidens hogy elmegy abortuszra?
Helyette megszüli a gyereket a semmire... garantálva hogy a gyereknek nem lesz normális családi háttere!
Tudom milyen az, mert anyám jóvoltából így kellett felnőnöm, csak azért mert ő hozott egy hülye döntést!..
16. Ne haragudj, de kettőnk közül te vagy a gyökér. Gondolom még Incel is vagy, ha már csak bele tudsz rúgni a másikba.
Szerintem egyedül fogsz maradni életed végéig, ahogy elnézlek..
#17 b.szki elirtam a szamot. #12-nek szolt a regenyem.
btw nem mukodott, boldog partkapcsolatban elek. incel sem vagyok, valszeg nem vagy tisztaba annak a fogalmaval sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!