Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha a szüleimmel...

Mit csináljak, ha a szüleimmel és a nagyszüleimmel nem tudok megegyezni arról, hogy milyen lakást vegyek magamnak az ő pénzükből, ha nem tetszik nekik, akkor blokkolják a vásárlást? Már kezdek tiszta ideg lenni attól, hogy már hónapok óta ez megy?

Figyelt kérdés
Már azon a ponton vagyok velük, hogy rájuk rúgom az ajtót, és elmegyek albiba, mert egyszerűen elegem van abból, hogy mindenbe bele akarnak szólni, a pénzt meg csak az eladónak áll módjukban elutalni, nekem meg nem adják oda, így kikerülni sem tudom őket. Mit tegyek?

szept. 7. 17:33
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
88%

Velem ellentétben? Én is leléptem otthonról, de ki akar alkalmazni egy szaros gimnáziumi érettségivel rendelkező nőt?

Míg egy férfi elmehet az építőiparba végzettség nélkül is napi 30 ezerért, addig nőként kb. annyi lehetőséged van, hogy kevesebb, mint a harmadáért mosogass/takaríts.

szept. 8. 14:16
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

"Te is mehetsz az építőiparba, ki tart vissza?"

Ugyan nem nekem írtad, de bakker, te normális vagy? Hány női kőművest vagy ácsot látsz dolgozni epitoiparban? Banyasznak se fogják felvenni.

szept. 8. 14:40
 33/38 anonim ***** válasza:
48%
32. Itt nyugaton meglepődnél mennyi nő melózik az építőiparban. Nem én tehetek róla, hogy a 31es egy sértődékeny önsajnáló pıcsa, szar háttérrel. Nekem is durva hátterem van, sőt..., mégis talpraesett vagyok és ki tudtam szakadni a szar körülmények közül. Elég gáz hogy valaki a múlton lamentál és a saját nyomorát mások felelősségének tudja be, ahelyett, hogy kezelné azt felnőtt nő módjára. Amúgy egy svájci farmon dolgoztam 7 évig lovakkal, tehenekkel és kecskékkel, ez se a legnőiesebb meló. Töröljétek ezt a válaszomat is, mert nem elég píszí
szept. 8. 16:44
 34/38 anonim ***** válasza:
25%
29, bocsi de minimálbért maximum takarítóként kapsz… Estin, levelezőn simán elvégezhettél volna egy szakmát és dőlne a lóvé.
szept. 8. 20:17
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

33

Nyugaton élek. Életemben nem lattam még nőt építkezésen.

szept. 8. 21:32
 36/38 anonim ***** válasza:
72%
Vannak nők építőiparban, de szakmával veszik fel őket. Férfi segédmunkás brigád miatt nem merik felvenni. Nagyobb az esély a nemi erőszakra. Katonának és rendőrnek el lehet menni nőként. Ez árnyaltabb annál, hogy "gyenge" fizikum.
szept. 8. 21:39
 37/38 anonim ***** válasza:
89%
A konvektorral kapcsolatban igazuk van. Egyébként padlószőnyeget, konyhát, fürdőszobát nem lehet már 1-2 millióból rendbe hozni.
szept. 12. 07:47
 38/38 anonim ***** válasza:
64%
Vegyék meg amit gondolnak és kész..Legyen valamid..Majd utána te meg alakítod magadnak..
okt. 15. 07:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!