Mit csináljak, ha a szüleimmel és a nagyszüleimmel nem tudok megegyezni arról, hogy milyen lakást vegyek magamnak az ő pénzükből, ha nem tetszik nekik, akkor blokkolják a vásárlást? Már kezdek tiszta ideg lenni attól, hogy már hónapok óta ez megy?
1. Elfogadod a pénzt, és a tudtuk nélkül megveszed azt ami neked tetszik. A papírozásnál úgyse lesznek jelen, hisz a te nevedre kerül a lakás, nem? Az eladó pedig ragaszkodik ahhoz, hogy saját számláról történjen az utalás.
2. Elfogadod a pénzt, megveszed amit ők választanak. 1 év után eladod és megveszed az árából azt a lakást, ami neked tetszik.
3. Nem fogadod el a pénzt és összespórolod magadnak a lakás árát.
4. Elfogadod a pénzt és hagyod hogy a szülők rendelkezzenek az életeddel.
Én személy szerint megmondanám nekik, hogy tartsák meg a pénzüket, mert fog kelleni majd az, ha bedugod őket az idősek otthonába.
Jajj, de borzasztó neked. Én 18 éves korom óta robotolok minimábérért, fizetem az albérletet. Most 27 évesen már meglenne az önerő egy lepusztult lyukra, de a bank nem ad hitelt, mert túl alacsony a fizetésem.
Ember, ha kell az ingyenpénz, tanulj meg kompromisszumot kötni. Más egy életet végigdologzik azért, ami neked ingyen az öledbe hullik.
Kívánom neked, hogy olyan alkoholista beteg állatokkal kelljen felnőnöd, mint anno nekem. Ahol 12 éves kislányként már félnem kellett, hogy apám részeg haverjai mikor kezdenek el tapogatni megint.
Tudod ilyen helyzetben az ember örül annak, ha a 18. születésnapján azonnal le tud lépni és keresni bármi munkát. Akkor is, ha 5 forintért dolgozik.
De hát akinek mindent aláraknak ingyen, az soha sem fogja felfogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!