Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha a szüleimmel...

Mit csináljak, ha a szüleimmel és a nagyszüleimmel nem tudok megegyezni arról, hogy milyen lakást vegyek magamnak az ő pénzükből, ha nem tetszik nekik, akkor blokkolják a vásárlást? Már kezdek tiszta ideg lenni attól, hogy már hónapok óta ez megy?

Figyelt kérdés
Már azon a ponton vagyok velük, hogy rájuk rúgom az ajtót, és elmegyek albiba, mert egyszerűen elegem van abból, hogy mindenbe bele akarnak szólni, a pénzt meg csak az eladónak áll módjukban elutalni, nekem meg nem adják oda, így kikerülni sem tudom őket. Mit tegyek?

szept. 7. 17:33
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
90%
Eddig mi miatt kötöttek bele azokba a lakásokba amiket az orruk alá dugtál?
szept. 7. 17:41
 2/38 anonim ***** válasza:
90%
Mintha már lett volna valami hasonló.
szept. 7. 17:43
 3/38 anonim ***** válasza:
93%

Ez akkor se fog másképp lenni miutan megveszitek az ingatlant.

Egyrészt érthető hogy nem szeretnék ha a pénz nem ésszel lenne elköltve, csak azt sem ertik hogy mas vilag es igények vannak.

Az albérletet kepes vagy fizetni?

szept. 7. 17:43
 4/38 A kérdező kommentje:

#1: A következő indokok hangoztak el eddig:

-Nem elit környék (csak közepes)

-Panel

-Nincs mosogatógépnek hely a konyhában (de a konyhabútor átalalításával kialakítható)

-Szőnyegpadló

-Mosogatógép a konyhában

-Nem tökéletes ingatlan (tehát rossz)

-Konvektor

-Nem szép fürdőszoba (de árban jó lett volna a lakás, és megérte volna megvenni)

-Nem AZONNAL birtokbavehető

szept. 7. 17:46
 5/38 A kérdező kommentje:
#3: A vicces az, hogy ők szoktak ésszerűtlenül vásárolgatni. Amit az utóbbi néhány hónapban az orruk alá raktam, hogy jó vétel lenne, azoknak a 95%-a már elkelt. :)
szept. 7. 17:48
 6/38 A kérdező kommentje:
Egyébként képes vagyok fizetni, de egy saját lakásnak jobban örülnék már.
szept. 7. 17:48
 7/38 anonim ***** válasza:
96%
Anyu, nagyi, ha az én lakásom lesz, én akarok róla dönteni, egyedül. Ha ez úgy nem jó, akkor köszönöm, nem kell..
szept. 7. 17:56
 8/38 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk ez teljesen ertheto. Ok afjak a penzt, nyilvan azt szeretnek, hogy minel jobb ingatlanhoz juss, nem pedig olyanban, amibe meg jo par millat bele kell olni!
szept. 7. 18:02
 9/38 A kérdező kommentje:
#8: Tökéletes ingatlan nincs, szerintem ha 1-2 misiből tökéletesre szabható egy ingatlan, az már elég jó ingatlan. (Szerintem.)
szept. 7. 18:04
 10/38 qkker1 ***** válasza:
85%
Vegyél saját pénzből, és nem fognak beleszólni!
szept. 7. 18:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!