Mit csináljak, ha a szüleimmel és a nagyszüleimmel nem tudok megegyezni arról, hogy milyen lakást vegyek magamnak az ő pénzükből, ha nem tetszik nekik, akkor blokkolják a vásárlást? Már kezdek tiszta ideg lenni attól, hogy már hónapok óta ez megy?
Figyelt kérdés
Már azon a ponton vagyok velük, hogy rájuk rúgom az ajtót, és elmegyek albiba, mert egyszerűen elegem van abból, hogy mindenbe bele akarnak szólni, a pénzt meg csak az eladónak áll módjukban elutalni, nekem meg nem adják oda, így kikerülni sem tudom őket. Mit tegyek?szept. 7. 17:33
1/38 anonim válasza:
Eddig mi miatt kötöttek bele azokba a lakásokba amiket az orruk alá dugtál?
2/38 anonim válasza:
Mintha már lett volna valami hasonló.
3/38 anonim válasza:
Ez akkor se fog másképp lenni miutan megveszitek az ingatlant.
Egyrészt érthető hogy nem szeretnék ha a pénz nem ésszel lenne elköltve, csak azt sem ertik hogy mas vilag es igények vannak.
Az albérletet kepes vagy fizetni?
4/38 A kérdező kommentje:
#1: A következő indokok hangoztak el eddig:
-Nem elit környék (csak közepes)
-Panel
-Nincs mosogatógépnek hely a konyhában (de a konyhabútor átalalításával kialakítható)
-Szőnyegpadló
-Mosogatógép a konyhában
-Nem tökéletes ingatlan (tehát rossz)
-Konvektor
-Nem szép fürdőszoba (de árban jó lett volna a lakás, és megérte volna megvenni)
-Nem AZONNAL birtokbavehető
szept. 7. 17:46
5/38 A kérdező kommentje:
#3: A vicces az, hogy ők szoktak ésszerűtlenül vásárolgatni. Amit az utóbbi néhány hónapban az orruk alá raktam, hogy jó vétel lenne, azoknak a 95%-a már elkelt. :)
szept. 7. 17:48
6/38 A kérdező kommentje:
Egyébként képes vagyok fizetni, de egy saját lakásnak jobban örülnék már.
szept. 7. 17:48
7/38 anonim válasza:
Anyu, nagyi, ha az én lakásom lesz, én akarok róla dönteni, egyedül. Ha ez úgy nem jó, akkor köszönöm, nem kell..
8/38 anonim válasza:
Mondjuk ez teljesen ertheto. Ok afjak a penzt, nyilvan azt szeretnek, hogy minel jobb ingatlanhoz juss, nem pedig olyanban, amibe meg jo par millat bele kell olni!
9/38 A kérdező kommentje:
#8: Tökéletes ingatlan nincs, szerintem ha 1-2 misiből tökéletesre szabható egy ingatlan, az már elég jó ingatlan. (Szerintem.)
szept. 7. 18:04
10/38 qkker1 válasza:
Vegyél saját pénzből, és nem fognak beleszólni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!