Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha a szüleimmel...

Mit csináljak, ha a szüleimmel és a nagyszüleimmel nem tudok megegyezni arról, hogy milyen lakást vegyek magamnak az ő pénzükből, ha nem tetszik nekik, akkor blokkolják a vásárlást? Már kezdek tiszta ideg lenni attól, hogy már hónapok óta ez megy?

Figyelt kérdés
Már azon a ponton vagyok velük, hogy rájuk rúgom az ajtót, és elmegyek albiba, mert egyszerűen elegem van abból, hogy mindenbe bele akarnak szólni, a pénzt meg csak az eladónak áll módjukban elutalni, nekem meg nem adják oda, így kikerülni sem tudom őket. Mit tegyek?

szept. 7. 17:33
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
59%

Miért akarják, hogy házba költözz panel helyett?

Én se költöznék családi házba, oké, hogy ők veszik, de fenntartani neked kell!

szept. 7. 18:25
 12/38 A kérdező kommentje:

#11: Társasház =/= panel és téglaépület =/= kertes ház.

Vannak tégla építésű és csúszózsalus társasházak is.

A panellal az a baj, hogy prolinak gondolják... :/

Pedig a panelek szerintem elég jó kis épületek, nekem tetszenek.

szept. 7. 18:30
 13/38 anonim ***** válasza:
80%
Nem fogadnam el a penzt, ez igy nem segitseg, hanem kontrollmania.
szept. 7. 18:38
 14/38 anonim ***** válasza:
28%
Bocs, de valami ritka nagy pofa semmire, ha kell saját lakás válogatáshoz a szülőnek. A saját lakás, ház semmilyen formában nem jobb befektetés, mert változik a trendek külsőre. Nem proli, hanem funkcionalitásról szól az ilyen design.
szept. 7. 18:41
 15/38 anonim ***** válasza:
88%

Mond h vegyek meg amit akarnak es szerintuk jo. Csak ne huzzak az idot mert amiket te mutattal azon gyorsan elkeltek.

Aztan majd eladod es megveszed almaid lakasat.

szept. 7. 18:57
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Vissza utasítod a pénzüket és menj albérletbe. Mást nem tudsz tenni, hiszen a saját pénzük, bele fognak szólni
szept. 7. 19:11
 17/38 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon unalmas már ez a téma.
szept. 7. 19:19
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán a te nevedre vennék a lakást?
szept. 7. 19:40
 19/38 A kérdező kommentje:

#18: Igen.

Elvben haszonélvezetet nem kívánnak bejegyeztetni maguknak...

szept. 7. 19:48
 20/38 anonim ***** válasza:
92%
Ez a kérdés már kb. 7 verzióban volt az elmúlt hetekben... Volt a nagyszülők szemszögéből is.
szept. 7. 20:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!