Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Több dologért nem tudok...

Több dologért nem tudok megbocsátani anyának, ti hogy indultatok el ezen az úton?

Figyelt kérdés

Pszichológushoz kezdtem el járni más okból de felszínre jött több anya lánya dolog. Nagyon bánt sok minden régről. Hiába hoztam fel őket nem érti mi bajom, volt amit le is tagadott de azt is mondta bolond vagyok. Nagyon fáj sokminden tőle,de ő ezt nem érti és nem is fogja sohasem.

A másik hogy vannak fura dolgai. Lát egy ruhát rajtam és ugyanazt megveszi, de még van hogy ugyanolyan melltartót is vesz. Vagy új konyhánk lett akkor ő is elkezdte a konyhát felújítani pedig pénze se volt rá. Nekem ezek fura dolgok. Főleg a ruha zavar nagyon amit mrg is mondtam neki. Az esküvőnkön fehér ruhában akart lenni amin teljesen kiakadtam. A végén kéket vett fel de fel volt háborodva h nem lehet fehér kosztümben. Tehát amellett hogy a multban csinált fájó dolgokat még mellette van pár fura dolga. Lényeg hogy bennem folyamatos feszültség van már iránta. Sokszor ok nélkül ugye megharagudok rá a múltbéli dolgokért.

szept. 6. 11:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%

Nem neveztelek hazugnak. Neked van azzal dolgod, hogy miért értelmezted így.

Valójában te nem értetted, amit írtam.

Egy sikeres terápia a traumák mélységétől függően több év is lehet.

Először azt írtad, hogy elkezdtél járni. Aztán múltidő, hogy sokáig jártál.

Tapasztalataim alapján sajnos, ha még itt tartasz, hogy idegenek véleménye kell (akik ugye, ahány ember, annyiféle szemüveg), akkor nagyon nem volt jó a terápia, vagy nem is voltál, megelőzve az ilyen kommenteket.

szept. 6. 13:42
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Egyetlen kérdést teszek még fel.

Jogod van nem megbocsátani, abszolút.

Ennek ellenére te mégis miért akarsz?

szept. 6. 13:46
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
Honnan tudja milyen melltartód van? Te jó ég..
szept. 6. 20:16
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell megbocsátani, de tartani sem kötelező vele a kapcsolatot mondjuk.

Én sem tartom a sajátommal, mert toxic, irigy szar ember.

szept. 7. 09:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

12.: Valóban joga van nem megbocsátani, de ne várd el tőle. Ha megbocsát, az is az ő dolga.

Az anyuka irigynek látszik. Ez az utánozási kényszer is ebből ered. Nem bírja a saját öregedését elviselni.

szept. 8. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!