Anyám megsértődött rám mert nem sütöttem meg a húst?
Figyelt kérdés
Éjjeles műszakban dolgoztam a héten. Reggel 7-kor aludtam nagyjából el. Anyám akorül kelhetett. Volt boltban, bevásárolt. Vett húst. Ő úgy gondolta, hogy majd én ha felkelek megsütöm a húst.
Végül délután 5-kor keltem fel, anyám nem volt itthon. Kiderült hogy 3 óta hívogatott hogy süssem meg a húst mert hogy olyat akar amilyet szoktam (bbq-sat) csinálni. Amikor hazajött (boltban volt megint) akkor meg meg volt sértődve hogy nem sütöttem meg neki a húst és hogy ő egész nap éhezett és nem evett semmit sem.
Mielőtt jönnétek vele, ősszel tervezek kiköltözni innen. Sokat dolgozom azért hogy kikerüljek innen.
szept. 1. 17:51
5/9 anonim válasza:
Ez most kérdés, vagy csak csevegni panaszkodni szeretnél, hogy megsajnaljunk?
6/9 anonim válasza:
Ő nem tudja megsütni magának? Szerintem érthető, hogy te éjszakás műszak után pihenni szeretnél.
7/9 anonim válasza:
Szerintem meg útban vagy már neki és anyád mondva csinált okokkal zaklat, hátha előbb költözöl. Ha valaki nem veszi fel, nem várom el, hogy gondolatolvasással eljusson hozzá a mondandóm és időre teljesítse is. Nyilván anyád se hülye, de jó indok volt veszekedni.
9/9 anonim válasza:
Bírom az ilyen szülőket, az élet legnagyobb problémájának tudnak beállítani triviális dolgokat. Ennyi erővel te is megsértődhetnél rá, mert az anyád létére mégsem gondoskodik rólad és nincsen étel rakva eléd, mikor felébredsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!