Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell megsértődni egy...

Miért kell megsértődni egy szülinapi ajándékon, ha már hónapok óta hajtogatta, hogy neki kell egy olyan?

Figyelt kérdés

Anyunak nemrég volt a szülinapja, és gondoltam veszek neki egy "banyatankot"(bocsánat, nem tudom mi a pontos neve a dolognak".

Igazából már fél éve azt hallgattam tőle, hogy mennyire hasznos, mennyire jól jönne neki egy, mennyivel praktikusabb lenne sok esetben, mint egy szatyor, szóval gondoltam örülni fog neki. Erre megsértődött, hogy de ez nem neki való.

aug. 31. 12:34
1 2
 1/17 kürtőskalácska ***** válasza:
82%

És utána mit mondtál amikor azt mondta hogy neki nem tetszik?

Mond azt hogy ezt kérted ennyi

aug. 31. 12:41
 2/17 anonim ***** válasza:
17%
Olvasd el, amit írtál. Ő nem azt mondta, hogy ilyet fog használni.
aug. 31. 13:02
 3/17 anonim ***** válasza:
78%

ha azt mondta milyen praktikus meg mittomen most miert nem orul neki?

lehet az a baja hogy idosodik es az idosebb nenik jarkalnak olyanokkal es neki ez ugy esett le mintha leoregezted volna.

aug. 31. 13:12
 4/17 anonim ***** válasza:
95%

Vagy az lehet a baja, hogy ilyet tipikusan az idősebbek használnak és lehet érzékeny pontra tapintottál pont a szülinapján, mintha most már ő is elég idős lenne hozzá. Ami nyilván hülyeség, mert kortól függetlenül lehet használni, de el tudom képzelni, hogy emiatt esett leni rosszul az ajándék.

A másik lehetőség, hogy bár tényleg szeretett volna egy ilyet, de nem szülinapra. Mint ahogy felmosóvödröt meg vasalót se adunk ilyenkor (persze kivétel van, van aki örül neki, de nem az az átlag).

aug. 31. 13:52
 5/17 anonim ***** válasza:
82%
Mert egy éretlen óvodás az anyád 60+ évesen is. Azért kíváncsi vagyok, hogy vajon ennek megfelelően nem is fogja használni, vagy rájön, hogy nem is olyan rossz dolog az.
aug. 31. 13:53
 6/17 anonim ***** válasza:
50%
Mert a banyatankot a 80+-90+os nénikhez párosítja és a szülinapján szíven ütötte a kora. Csak annyi intelligencia nincs benne, hogy kimondja...
aug. 31. 14:59
 7/17 anonim ***** válasza:
83%

Az is lehet, hogy ő nem ilyen típusra gondolt. Anno nagymamám is szeretet volna egy rokkantkocsit, mert az megkönnyíti az életét, nem kell annyit sétálni, kisebb dolgokat rá tud pakolni menet közben, stb. Aztán a háziorvos javaslatára apám foteles rokkantkocsit vett neki, a nagymamám meg azt mondta, hogy neki az nem kell, mert ő a mopedszerűre gondolt. Sosem használta a foteles rokkantkocsit.

De egyébként tök jó, hogy egy anonim oldalon kérdezel, mert így azon kívül semmi információnk nincs, hogy nem örült a kapott ajándéknak.

aug. 31. 15:41
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
En is hasznalom pedig 27 vagyok. Egy nagy piacozasnal nagyon jol jon. En 15perc setara lakok a piactol es nem mennek autoval. Igy jo a seta de nem szakad le a karom. 😁
aug. 31. 18:35
 9/17 anonim ***** válasza:
20%
Attól, hogy szükségem van wc-kefére, még nem akarok azt kapni ajándékba.
aug. 31. 20:39
 10/17 anonim ***** válasza:
Páran már jól leírták mi lehet. Esetleg még az lehet hogy a kinézete nem tetszik. Ha nem lenne ciki amúgy én is azzal mennek vásárolni😀 de 35 körüli emberkéket még nem láttam vele villogni sajna. Szóval én is tök jónak tartom de emiatt nem veszek.
szept. 1. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!