Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell megsértődni egy...

Miért kell megsértődni egy szülinapi ajándékon, ha már hónapok óta hajtogatta, hogy neki kell egy olyan?

Figyelt kérdés

Anyunak nemrég volt a szülinapja, és gondoltam veszek neki egy "banyatankot"(bocsánat, nem tudom mi a pontos neve a dolognak".

Igazából már fél éve azt hallgattam tőle, hogy mennyire hasznos, mennyire jól jönne neki egy, mennyivel praktikusabb lenne sok esetben, mint egy szatyor, szóval gondoltam örülni fog neki. Erre megsértődött, hogy de ez nem neki való.

aug. 31. 12:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%

Mert ezzel a korára utaltál, hogy idős. Egyszerűen ez nem szülinapra való. Ha tudtad, hogy vágyik rá, miért nem vettél neki egyet csak úgy, mindenféle alkalom nélkül. Mint ahogy írták már, a wc kefére is szükség van, de nem szülinapra...

Használati tárgy, ami szükséges kb a mindennapokhoz, nem.ajándéknak való.

szept. 1. 06:33
 12/17 A kérdező kommentje:

#5 Nem 60+-os, csak 55 éves.

#9 A "banyatank" nem szükséges, mert helyettesíthető egy szatyorral is éppen. Anyám meg az a típus, aki az ilyen jól jönne, de végülis helyettesíthető mással dolgokat kb soha a büdös életbe nem veszi meg magának, hanem halogatja a végtelenségig. Aztán, ha pont azt kap ajándékba, akkor örül.

#10 Pont ugyanolyan, mint az enyém(igen, 23 évesen banyatankkal mászkálok a piacra), csak feketébe. Anyu korábban azt mondta, hogy neki tetszik, ami nekem van, de ő inkább feketét választana magának.

szept. 1. 07:05
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

Svájcban élek, meglepődnél, mert főleg karácsony táján nem egy harmincas nőt vagy épp férfit látok ilyesmivel közlekedni, ugyanis rhadtul praktikus...

Nekem nincs, mert elhozom hátizsákban a cuccot, de ha lenne, simán használnám.

szept. 1. 08:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Azért sértődött meg, mert a banyatankot nénikék használják, és úgy érzi, te most nénikék közé soroltad. Nem tehetsz róla, ez most egy nem jól sikerült ajándék.
szept. 1. 08:32
 15/17 A kérdező kommentje:
#14 Hádde én is banyatankkal járok 😅 és fiatalabb vagyok, mint anyám
szept. 1. 08:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy sima piros van raadaskeppen a magyobb fajta. Befozesnel parktikus h belefer a 10kg alma vagy korte.
szept. 1. 09:32
 17/17 anonim ***** válasza:

írtam már az első oldalon.

szerintem tényleg az a baja hogy "leöregezted". vagy ha úgy van vele hogy "jó lenne de tudom mással helyettesíteni" típusú ember, akkor ezt egy penzkidobásnak véli.

az én anyukám is ilyen, bár ő még csak 42. egyszer volt az hogy mondta de jó lenne egy turmixgép, minden nap használná stb stb. apukám megvette neki, utána meg mondta milyen felesleges pénzkidobás.

szept. 1. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!