Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem veszik...

A szüleim miért nem veszik észre magukat? 29/F

Figyelt kérdés
Amikor fiatalabb voltam nagyon kihasználtak anyagilag, mert nekik mindenhol adósságuk volt, és az összes fizetésem elvették, ebből nagy balhék voltak mindig, mert szóvá mertem tenni, hogy állandóan elveszik a pénzem, és nem adják vissza, ilyenkor elhordtak mindennek, illetve másoknak is úgy állítottak be, milyen irigy vagyok meg stb. Ez tartott 25-26 éves koromig, aztán kiadták az utamat,persze azóta is szenvedek az életben. Most már külön élek, de állandóan hívogatnak, hogy mikor megyek meg tök hiányzom nekik, hát nekem ők nem, csak megadom a tiszteletet nekik.

aug. 29. 18:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Dehát a szüleim
aug. 31. 20:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Nézd, Kérdező

Te tudod hogy hol húzod meg a határt. Ha neked belefér mind az amit csináltak és csinálnak veled akkor legyen, csak utána ne bosszankodj.

Ez a "dehát a szüleim" hozzáálás hosszú távon ha így megy rossz irányba visz. Nem kell mindent benyelni tőlük.

aug. 31. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!