Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim miért nem veszik...

A szüleim miért nem veszik észre magukat? 29/F

Figyelt kérdés
Amikor fiatalabb voltam nagyon kihasználtak anyagilag, mert nekik mindenhol adósságuk volt, és az összes fizetésem elvették, ebből nagy balhék voltak mindig, mert szóvá mertem tenni, hogy állandóan elveszik a pénzem, és nem adják vissza, ilyenkor elhordtak mindennek, illetve másoknak is úgy állítottak be, milyen irigy vagyok meg stb. Ez tartott 25-26 éves koromig, aztán kiadták az utamat,persze azóta is szenvedek az életben. Most már külön élek, de állandóan hívogatnak, hogy mikor megyek meg tök hiányzom nekik, hát nekem ők nem, csak megadom a tiszteletet nekik.

aug. 29. 18:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig nem közlöd velük, hogy mi az ami miatt kerülöd őket nem fogják tudni. Lehet, hogy nem akarod megbántani őket, viszont talán észre sem veszik, hogy mekkora kárt okoztak neked. Esetleg csak sz@arnak rá. Bármelyik is igaz csak akkor lesz változás, ha nyíltan beszélsz velük
aug. 29. 18:32
 2/12 anonim ***** válasza:
68%

Azt se tedd

Mire érdekemelnének tiszteletet.

Ha felveszed nekik q telefont, beszélsz velük, játsz hozzájuk nem fog nekik le esni a dolog.

Szakítsd meg velük teljesen a kapcsolatot, abból majd értenek egy idő után.

Mivel látnak tőled nyototságot (a tisztelet miatt) még jó hogy nem tudod levakarni őket magadról

aug. 29. 18:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Közöld velük egyenesen a problémát és az okot. Ennyi.
aug. 29. 18:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Feltehetően gyerekként a saját családjukban ők is hasonló helyzeteket éltek át, onnan vették a mintát.
aug. 29. 19:07
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem voltak szüleik, árvaházban nevelkedtek, és szememre is hányták mindig, hogy felneveltek...
aug. 29. 19:28
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
már megin ez a sztori...?
aug. 29. 20:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Nem mész el, aztán kész.
aug. 30. 06:25
 8/12 A kérdező kommentje:
Mi megint?
aug. 31. 05:33
 9/12 A kérdező kommentje:
Szeretem a szüleim
aug. 31. 20:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Az a gond hogy annyi mocsok dolgot tettek veled te pedig még mindig ott tartasz hogy szereted őket és megakarod magadat értetni velük

Engedd el őket

aug. 31. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!