Szerintetek ezek közül a melyik szülő-gyerekvgenerációk között van a legnagyobb generációs szakadék?
Figyelt kérdés
Veterán szülő-Baby Boomer gyerek
Veterán szülő- X gyerek
Baby Boomer szülő-X gyerek
Baby Boomer szülő-Y gyerek
X szülő-Z gyerek
X szülő-Alfa gyerek
Y szülő-Alfa gyerek
aug. 29. 12:03
1/18 anonim válasza:
Baby Boomer szülő- Y gyerek
Én y gyerek vagyok, teljesen ellentétes a gondolkodásom az anyáméval.
Ő a "kell" kultúrájában él, a mindenkinek megfelelni szinten, én pedig a "biztos, hogy nem" elvet képviselem.
De más meg majd mást fog írni.
2/18 anonim válasza:
Szerintem is Baby Boomer-Y. Én X vagyok, engem még értenek anyámék, öcsém már Y, sokkal több az ütközés. Nekem van Z és Alfa gyerekem is, szerintem egyelőre jól kijövünk.
3/18 A kérdező kommentje:
Én szerencsés vagyok, Z gyerek vagyok, X szülőkkel kijövök, a Baby Boomer nagyszüleimmel is, sőt kijöttem( sajnos már nem élnek), a veterán dédijeimmel is.
aug. 29. 12:45
4/18 anonim válasza:
Azt se tudom mik ezek, szóval akármelyik vagyok elég mély lehet az a szakadék :-D
5/18 anonim válasza:
én kimaradtam a felsorolásból :D
X szülő (1960)
Y vagyok (1985)
Már nem élnek. Szarul jöttünk ki. Nagyon.
6/18 A kérdező kommentje:
Jó elég fiatalon szült anyukád. Én átlagos szülő gyerek korkülönbséggek számoltam (20-35). Részvétem utolsó
aug. 29. 13:39
7/18 A kérdező kommentje:
Jaaj. 25 évesen szült anyukád. Az átlagos. Hirtelen 1965-öt olvastam. De az X generáció sztem 1965-től van.
aug. 29. 13:43
8/18 Metionin válasza:
Boomer szülő és Y gyerek szerintem.
9/18 anonim válasza:
A boomerek elég savanyú uborkák, nehéz velük bárkinek is kijönni.
10/18 anonim válasza:
Valaki leírná érthetően ezeket a kódolásokat? 😆 Kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!