Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hetedikes unokahugom nagyon...

Hetedikes unokahugom nagyon szerelmes típus, mivel hathatnék rá?

Figyelt kérdés

A tesóm kislánya még csak most megy hetedikbe, de már barátja van. Kis városban élünk és már beszélik, hogy kézenfogva járkál egy fiúval. Az apja és a nagyszülők is csak csesztetik, hogy ne csinálja, de félek, hogy ez nagyon nem jó taktika. Én sem támogatom a dolgot de szerintem is nagyon korai a dolog. Úgy néz ki, hogy egyedül bennem bízik, mert én nem ezt dumálom neki folyton (ezért sajnos azt gondolja, hogy én támogatom).

Aki volt hasonló cipőben, kérem adjon tanácsot, hogy lehetne ezeket a túl korai érzelmeket jegelni kissé

aug. 27. 21:04
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 25-ös válaszoló tökéletesen leírta, hogy mit csinálj. Ne rontsd el a beléd vetett bizalmát...
aug. 28. 13:38
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, majdnem minden "hetedikes" (13-14 éves) elkezd végtelenül szerelmes lenni valakibe. Te nem voltál kamasz?

Most kezdenek rombolni a hormonok, kezdi a fiúkat nem csak barátnak tekinteni. Ez természetes, nem kell beleszólni (oké, egy jó felvilágosítás azért kéne), amúgy nem fog lefeküdni az első útjába kerülő sráccal (jó esetben, de ez meg már nagyjából nevelés kérdése, amihez neked semmi közöd).

aug. 28. 16:05
 43/43 anonim ***** válasza:
100%

A lanyom elsos kora ota "jart" egy fiuval. A lanyom A-s volt a fiu B-s. 17 evesen szakitottak. De nagyon megviselte oket. A srac nagyon sokat irogatot neki meg kulfoldrol utana is. Szerintem ha itthonarad a sarc meg mindig egyutt lennenek.

Meg manapsag is valtanak uzenetet es mikor hazajon a srac akkor osszefutnak.

Most 22 evesek.

Elso csok 14.5 eves volt, a szex 16 evesen. Szoval nem kapkodtak el a dolgot.

aug. 28. 19:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!