Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hetedikes unokahugom nagyon...

Hetedikes unokahugom nagyon szerelmes típus, mivel hathatnék rá?

Figyelt kérdés

A tesóm kislánya még csak most megy hetedikbe, de már barátja van. Kis városban élünk és már beszélik, hogy kézenfogva járkál egy fiúval. Az apja és a nagyszülők is csak csesztetik, hogy ne csinálja, de félek, hogy ez nagyon nem jó taktika. Én sem támogatom a dolgot de szerintem is nagyon korai a dolog. Úgy néz ki, hogy egyedül bennem bízik, mert én nem ezt dumálom neki folyton (ezért sajnos azt gondolja, hogy én támogatom).

Aki volt hasonló cipőben, kérem adjon tanácsot, hogy lehetne ezeket a túl korai érzelmeket jegelni kissé

aug. 27. 21:04
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
86%
Milyen tanulás rovására augusztus 27-én?
aug. 27. 21:51
 12/43 anonim ***** válasza:
86%

Az a baj ezeket az érzelmeket nem lehet jegelni. Ilyenek ezek a kiskamaszok, ha most megtiltod akkor rosszabb lesz. Hazudozni fog stb.

Másképp elmondod neki hogy még csak 13 éves, nagyon fiatal, ne élje túl bele magát, mert ezzel csak áthat a jövőjének. A tanulás fontos, az kell legyen az első, mert úgy tud jutni az életben valamire, de a pasikkal nem sok jóra. Persze lehet kapcsolatban fiúkkal de ne annyira durván hogy más dolog ne létezzen, csak a fiú.

aug. 27. 21:55
 13/43 anonim ***** válasza:
78%

Kézen fogva járkál egy fiúval? Elképesztő, szerintem csukassátok zárdába és erényövet rá!

Viccen kívül viszont kedvesen beszélni kell róla, megkérdezni mi a sztori, mikor fogja bemutatni, stb. El kell azt is mondani mindkettejüknek, hogy a kapcsolat nem mehet a tanulás rovására, tehát délutánonként lazán tanulhatnak együtt is akár, vagy csak leckeírás után randizhatnak.

Hetedikes, nem másodikos. Kamaszodik, persze hogy érdeklik a fiúk.

aug. 27. 21:59
 14/43 anonim ***** válasza:
4%
Továbbra is azt tartom, hogy uralkodjon magán. Nem kell minden kamasznak fiúznia. Vannak szolidabb lányok is.
aug. 27. 22:02
 15/43 A kérdező kommentje:
Kb a 15ös véleményén vagyok
aug. 27. 22:06
 16/43 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen normális ennyiidős korban. Fiam is 13 éves most megy hetedikbe és a barátnője is akivel kézenfogva szoktak sétálni. Sőt mi is és a kislány szülei is visszük őket programokra. A kislányszüleivel a nyaralójukban is voltak, úgyhogy ott is aludtak, szülőkkel egy szobában, különágyon, de egymást kezét fogva.
aug. 27. 22:29
 17/43 anonim ***** válasza:
36%
Megfogtátok a "lényeget". A kérdező nem azt kérdezte, hogy ez korai vagy sem, hanem azt, hogy mit tegyen, mert szerinte ez korai.
aug. 27. 22:29
 18/43 anonim ***** válasza:
85%
Értem, hogy miért tartjátok ezt korainak, mert írtad, hogy a tanulás rovására megy. Viszont örüljetek, hogy nem viszonzatlan szerelemben szenved és boldog lehet ezzel a fiúval. Ne lebeszéljétek, hanem támogassátok, de magyarázzátok el neki, hogy vannak határoj
aug. 27. 22:31
 19/43 anonim ***** válasza:
89%
*határok
aug. 27. 22:32
 20/43 anonim ***** válasza:
92%
Pontosan miért is, 16-os? Hiányoztál a 8.-os biológiaóráról? A "mert korai" az nem válasz.
aug. 27. 22:39
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!