Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 12 gyerekre vágyom, van itt...

12 gyerekre vágyom, van itt olyan aki ennyi gyermeket nevel?

Figyelt kérdés
Tudom nagy felelősség, meg anyagi teher és stb. A kérdés csak elméleti, meg elégszek 2-3mal is.

aug. 26. 23:11
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
87%

Apámék "csak" 8 gyerekes családból jöttek, utolsóként ikerterhességként.

Gondolhatod mennyire örültek neki.

Nagynéném sokat volt pszichiátrián, apám is sérült, a kisebb gyerekek alig kaptak figyelmet.

És még ebben a családban kellett az idős nagymamát is ápolni, elgondolkodtak, hogy örökbeadják őket. . .

Ennyi gyerekkel lehetetlen foglalkozni, úgy, hogy ne pusztuljon bele az ember, és magadra semmi idő sem marad, egy idő után a gyerekekre fog haragudni, hogy ez miattuk van.

Szóval ez a szint nem nevezhető egészségesnek.

Olyan, mint egy nevelőotthon.

aug. 27. 13:27
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy értettem, hogy a szülők sokat megtettek, hogy a gyerekeknek jó legyen. Nem a semmibe csinálták meg őket, jómódúak voltak. Én úgy láttam, türelmesek velük, csak egész egyszerűen kevés volt az egyéni figyelem, ami egy bizonyos gyerekre jutott, hiszen hatan voltak.

Arról, hogy sokan voltak, a szülők "tehettek". A nagy családnak van előnye és hátránya is - ugyanúgy, mint a kis családnak. Hogy mi a "jobb", arról napestig lehetne vitatkozni, ezt nagyon nehéz eldönteni.

#39, szerintem valamilyen szinten igazad van, de azt is bele kell venni a történetbe, hogy ez az anya döntése.

aug. 27. 15:06
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a kérdést nem itt hanem a c-ék utcájában kéne kérdezned. Ott vannak olyanok akik tucatszámra szülnek, még ha úgy van kettőt utánad is dobnak kóstolónak, amíg te le nem szülöd az elsőt.
aug. 28. 06:38
 44/48 anonim ***** válasza:
95%

4 hete fekudtem bent a korhazban, a szobatarsam 45 evesen a 10. gyereket szulte, a legidosebb 17 eves. Mondjuk ok vallasosak.

Mi megalltunk egy kozosnel, a ferjemnek egyebkent is van mar egy fia, ot is el kell tartani, nekunk ez a ket gyerek fer bele anyagilag, szellemileg.

aug. 28. 09:24
 45/48 anonim ***** válasza:
89%
Már a kérdésből is látszik, hogy cukormázas katalógus életnek képzeled a családot és a gyerekvállalást. El sem tudom képzelni, hogy 12 gyerek mellett valaki annyit gyakorizzon, hogy egy ilyen kérdésbe belefusson vagy válaszoljon.
aug. 28. 09:59
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Nyúl vagy tán hogy így akarsz elleni? Már bocsánat, de aki 12 gyereket akar kipottyantani magából, az biztosan egy elmebeteg. Tudod te hogy akár egy szüléstől is milyen komplikációk lehetnek? Pl. gátmetszét, begyulladt mell a szoptatás előtt. Nem olyan kellemes ám a szülés mint ahogyan a cukormázas, gyerekvállalós propaganda előadja. Arról nem is beszélve hogy a gyerekekkel többnyire a nők marandak egyedül, a pasik vagy dolgoznak, vagy lelépnek az első gyereknél.
aug. 28. 22:02
 47/48 anonim ***** válasza:
70%
12 gyereknél képtelenség mínőségi időt fordítani a gyerekre. Egy lesz a sok közül, csak mert a drága szülők nem tanultak meg óvszert használni vagy vallásőrültek elmebeteg küldetéstudattal.
aug. 29. 21:01
 48/48 anonim ***** válasza:
63%
Nő vagy fiú vagy?
aug. 29. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!