Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 12 gyerekre vágyom, van itt...

12 gyerekre vágyom, van itt olyan aki ennyi gyermeket nevel?

Figyelt kérdés
Tudom nagy felelősség, meg anyagi teher és stb. A kérdés csak elméleti, meg elégszek 2-3mal is.

aug. 26. 23:11
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
63%
Egyszerre szeretnéd, vagy beosztanád?
aug. 27. 06:54
 22/48 anonim ***** válasza:
76%
12, persze. Nővéremnek 2 kisgyerek mellett nincs semmi ideje magára. A külvilág felé persze mutatni kell, hogy milyen boldog vagy, de a valóságban ez sokkal megterhelőbb, mint ahogy elképzelik egyesek.
aug. 27. 06:56
 23/48 anonim ***** válasza:
92%
Amíg az ember nem nevel legalább egyet, addig van egy álomkép a fejében az idilli nagy családról. Mi is ilyenek voltunk a férjemmel. Mind a kettőnknek volt 2-2 testvére, így mi is legalább 3 de inkább 4 gyereket terveztünk. Aztán megszületett az első, aki nem volt nehéz, két emberes, de mégis úgy éreztem, hogy annyira nem vágyok többre. Mikor bölcsibe ment a nagy, akkor éreztem azt, hogy lassan jöhetne a következő. Majdnem 4 év van köztük. Több nem lesz, hiába terveztünk 4 gyereket. Bőven elég a 2, fel is kell nevelni őket.
aug. 27. 07:45
 24/48 anonim ***** válasza:
77%
Volt egy osztálytársam, heten voltak testvérek, mindegyik egyetemet végzett.( Az osztálytársam zenefőiskolát, és ma énekkart vezet). Nagyon elégedettek voltak, szerették egymást, nem élték meg tehernek azt, hogy nagy családban élnek. Az apjuk görögkatolikus pap volt, valami családi énekkart alapítottak, külföldre is jártak énekelni, zenélni. Az osztálytársamnak "csak" öt gyereke van, az ő gyerekei is egyetemre jártak( ketten szintén a zenét választották). Szerbiában élünk.
aug. 27. 07:51
 25/48 anonim ***** válasza:
68%
Feltételezem, hogy ez trollkérdés.
aug. 27. 07:53
 26/48 ildibrexy ***** válasza:
89%
Azért én kíváncsi lennék, hogy tanulnál 12 gyerekkel mèg munka után egyszerre mert ugye a házit nem csinálják meg napköziben és gyakorolni is kell és ha minden gyereket egyszerre kellene vinni különórára/fejlesztésre különböző helyekre?? Ilyenekre nem gondolsz?
aug. 27. 07:54
 27/48 anonim ***** válasza:
89%

#26 valószínűleg, akinek 12 gyereke van, és iskoláskorúak, mert házit kell írni velük, akkor kicsik lehetnek még, feltételezhetően az anyuka nem dolgozik akkor még ("még munka után"), szóval tud segíteni házit írni.

Ha más nem, azért mert éppen kisbaba a legkisebb, vagy pár éves, ovi előtt áll, vagy pedig már nagyobb, és az anyuka főállású anyaként otthon marad a legkisebb gyerek 8 éves koráig.

Ennyi gyerek mellett rengeteg a háztartásbeli feladat is.

aug. 27. 08:01
 28/48 anonim ***** válasza:
94%
Menj el gyermekotthonba dolgozni, ott simán van ennyi, főleg Budapesten. Meg amúgyis rájuk férne egy normális nevelő, mert a legtöbb paraszt.
aug. 27. 08:08
 29/48 anonim ***** válasza:
85%

Egyik barátnőmék 6an vannak testvérek. A legtöbbjük valamijen szinten problémás, mind figyelem hiányos, van aki úgy próbál kitűnni, hogy balhés, más meg kényszeresen maximalista. 0 privátszférájuk van, nem us nagyon szeretnek otthon lenni. Éhezik a figyelmet és a szeretetet.

Amúgy szeretik egymást, jól kijönnek, de azért ez nagyon sok. Fehér, katolikus család amúgy

aug. 27. 08:12
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

Amíg egy sincs, lehet róla ábrándozni, bár nekem ez is fura.

Viszont amikor szembesül a szülő az első gyerekkel járó teendőkkel, azért sokan meglepődnek...

Már amennyiben tényleg törődnek vele és szánnak rá időt.

Engem személy szerint a hideg ráz az ilyen orgonasíp családi fotóktól.

Addig, amíg nem derül ki, milyen szülő vagy te és milyen társad van ebben a feladatban, hogyan álltok az első gyerek körüli teendőkhöz szerintem nagy felelőtlenség több gyerekben gondolkodni. Az első gyerek után kéne a következőt tervezni. Nem előre, átgondolatlanul.

aug. 27. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!