Mit szólnátok ha gyermeket anyja/apja, akitől már elváltatok, blogot írna a gyerekről, sok-sok képpel mellékelve?
Szerintem alapvetöen nem kellene senkinek feltölteni képeket magárol és kiveséznia ismeretlenek ellöt a magánéletét... Föleg ha gyerekekröl van szo (lásd pederasztákat akik megnézik mondjuk...) Veszélyes az internet csak név nélkül használjátok !
A szülö jogával kapcsolatban pedig,szerintem abszolut nincs joga idegen embernek kitálalni a fia magánéletét. De ha általánoságban nézük a dolgokat alapvetö emberi személyiségi jog hogy egy személy egy másik személyröl nyilvánosan ne osztjon meg magánéleti dolgokat az adott személy engedélye nélkül.
Ja és nem a fél világ nézte meg nem hiszem hogy az oldal ösz látogatotsága 3.500.000.000 lenne :)
Az nagyon csúnya lenne.Egyrészt a gyerekkel szemben,másrészt a másik érzelmeivel szemben,aki nem láthatja naponta a gyereket.
Biztos baromi mérges lennék.
En orulnek neki. Latszik, h erdekli, foglalkozik vele. Jobb, mintha le se xarna. Azt mutatja, h valamilyen szinten erdekli a gyereke.
Jog? A szulonek eleg sok mindenhez joga van.Ha 15 evesen nem tetszik neki, akkor majd megbeszelik. Addig meg van jogunk megszidni a gyereket, dicsekedni vele, korlatozni egyeb szabadsagaban. A szulok mar csak ilyenek!:)
Jaa, láthatod, ugyanúgy, hogy mint a nem tudom pontosan, hány millió ember, aki rákereset csak úgy...Biztos nagyon jól esik a gyereknek, ha ez kiderül a suliban, stb., és akkor másnap kérdezik tőle, hogy "na, milyen volt ez meg az?". Tesljesen biztos, meg sem kell kérdezni, mert ilyennek mindenki örül, hogy a magánéletét képekkel fölteszik a netre; hogy is gondolhatja valaki, hogy ez k.urvára nem jó dolog...
14:45
Ha gyerek és a másik szülö nem egyezik bele mért is lenne neki joga hozzá ? Meg erkölcsileg sem helyes ... meg én alapvetöem sem pakolnék ki magamrol a netre semmi személyesen szerintem aki ilyet tesz az egyszerüen hülye.
(elsö voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!