Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi volt az oka, hogy elváltato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az oka, hogy elváltatok? Vagy már ott tartassz, hogy elakarsz válni, de miért?

Figyelt kérdés

apróságok, amin nem tudtatok túl lenni, agresszió, megcsalás, sokat tűrtél, nem tűrsz eleget, vagy nagyobb erejű dolgok, de mik ?

Köszi !

2011. febr. 1. 02:55
 1/6 yuda ***** válasza:
56%

Megcsalás - a többit igyekeztem volna megbeszélni, megoldani.

Két értelmes ember elvileg mindent meg kell tudjon beszélni, ha pedig nem értelmes -miért álltak össze?

2011. febr. 1. 05:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Meguntuk egymást, ellaposodott a kapcsolatunk, már nem volt közös témánk, nem tudtunk miről beszélgetni. 5 év házasság volt.
2011. febr. 1. 07:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt még férjem,de volt egy 6,5 éves kapcsolatom, amit én fejeztem be. Ott az volt a probléma h.egyáltalán nem foglalkozott velem.Együtt éltünk,de olyan volt mintha csak lakótársak lettünk volna.Csók csak szexkor volt,de az is évente max 3-szor, max szájra puszi,amikor elment dolgozni és amikor haza jött.

A kolléganőm azért vált el,mert van 2 gyereke,de az akkori férje egyáltalán nem tett semmit a családért.Szerette a feleségét,nem csalta meg,de úgy érezte h. az h. van papír meg gyerek+viszonylag jó anyagiak, az elég lesz.De a kolléganőmmel ritkán éreztette h. szereti, egyedül ment el nyaralni, nem csinált semmit csak úgy volt.

2011. febr. 1. 09:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Én bántalmazás miatt váltam el, mert nagyon eldurvult a helyzet. Sajnos, a volt férjemről utólag derült ki, hogy korábban pszichiátrián is kezelték...
2011. febr. 1. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
12 év után váltam el, megcsalás miatt!
2011. febr. 1. 13:17
 6/6 anonim válasza:
Hát én nem is tudom, nekem is egyre többször jut eszembe, hogy ez így nem mehet tovább, házaságban élek, van egy 1.5 éves kislányunk. Amikor megszületett, akkor a párom már rögtön ( 1-1,5 hét) szeretett volna szexelni, de én még véreztem és aranyerem is volt, megsértődött amiért nem. Nekem a 4 hó végére állt vissza rendesen a menzeszem, akkor többször is megpróbáltuk, de nekem nem ment.. Nem tudom megmondani miért..Most közel 9 hónapja, hogy ímmel-ámmal szeretkezünk, de most meg ő utasít el engem és bármit csinálok nem figyel rám-nemcsak szexuális téren.Én szeretem, de egyre nagyobbakat és nagyobbakat csalódok benne és már úgy tűnik, mintha ő egyátalán ember számba sem venne. És ez nagyon fáj.. Mostanában játszottam el a gondolattal, hogy milyen lenne a válásunk... De az a baj hogy én tényleg szeretem, és ő meg mindenen megsértődik pl. ha nem vele foglalkozok, hanem a babával játszok..
2011. febr. 1. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!