Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az oka, hogy elváltatok? Vagy már ott tartassz, hogy elakarsz válni, de miért?
apróságok, amin nem tudtatok túl lenni, agresszió, megcsalás, sokat tűrtél, nem tűrsz eleget, vagy nagyobb erejű dolgok, de mik ?
Köszi !
Megcsalás - a többit igyekeztem volna megbeszélni, megoldani.
Két értelmes ember elvileg mindent meg kell tudjon beszélni, ha pedig nem értelmes -miért álltak össze?
Nekem nem volt még férjem,de volt egy 6,5 éves kapcsolatom, amit én fejeztem be. Ott az volt a probléma h.egyáltalán nem foglalkozott velem.Együtt éltünk,de olyan volt mintha csak lakótársak lettünk volna.Csók csak szexkor volt,de az is évente max 3-szor, max szájra puszi,amikor elment dolgozni és amikor haza jött.
A kolléganőm azért vált el,mert van 2 gyereke,de az akkori férje egyáltalán nem tett semmit a családért.Szerette a feleségét,nem csalta meg,de úgy érezte h. az h. van papír meg gyerek+viszonylag jó anyagiak, az elég lesz.De a kolléganőmmel ritkán éreztette h. szereti, egyedül ment el nyaralni, nem csinált semmit csak úgy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!