Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdenétek az exel, miután elváltatok töle?
Talan, ha szeretnem es nagyon hianyozna.
De nehez a dolog, hiszen amit tett az nagyon megalazo. Viszont lehet hogy alapjaban veve egy jo ember, csak megkergult, egyszer mindenki hibazhat. Ha kozosen lenne mar gyerekunk is, akkor tuti visszvennem.
Nektek van gyereketek?
Ha én lennék az exfeleség helyében, akkor nem bocsátanék meg neki. Senkire sem lehet "ráerőszakolni" egy gyereket. A védekezés nélküli szeretkezésnek következményei is lehetnek, úgyhogy ha olyan nagyon nem akart volna gyereket, akkor gumit húzott volna. Vagy megerőszakolta a nő a férfit, vagy mi van?
Az én véleményem az, hogy ez a férfi nem vállal fel semmiféle felelősséget: elhagy egy nőt, akitől két gyereke van, aztán csinál egy másikkal egy újabbat, azt is elhagyja, s aztán "hirtelen" eszébe jut, hogy de ő még mindig az első szereti. Gondolom, hogy az új nő jelezte neki, hogy márpedig felelősség is van a világon. Ez olyan csiki-csuki játék: az egyik nőtől megy a másikig, mindig van tartalékban valaki. Szerinted mekkora a valószínűsége annak, hogy megmarad melletted, és nem csinál két éven belül egy újabb nőnek is gyereket?
A te döntésedet neked kell meghoznod, én csak a saját véleményemet írtam le. Javasolnám, hogy miután egy ilyen megalázásnak tett ki, számold ki hideg fejjel, hogy neked megéri-e. És tudnál-e együtt élni azzal, amit veled tett.
"Senkire sem lehet "ráerőszakolni" egy gyereket."
ezzel a mondattal nem értek egyet. sajnos nagyon sok nő hajlamos "átverni" egy pasit, mert azt hiszi, hogy egy gyerekkel megtudja fogni, meg tudja tartani. :(
ez nem azt jelenti, hogy az itt leírt esetben is ez így volt :)
21.11-es
Értelek, de nem értek egyet. Ha valaki nem akar gyereket, akkor védekezzen. Ha pedig nem védekezik, akkor ne csodálkozzon, hogy terhes maradt (vagy terhes lett a barátnője/felesége/szeretője).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!