Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdenétek az exel, miután elváltatok töle?
Ezt most komolyan kérdezed? Ha nálad ez belefér, akkor persze, fogadd vissza. DE én biztos nem bocsátanám meg, mert:
1. Elhagyott engem is és a gyerekeimet is
2. Megalázott
3. Nem tudnék benne többet bízni: mi van, ha megint megteszi, megint elhagy?
4. Felelőtlen: egy másik nőtől is született gyereke? És olyan szöveggel jön, hogy ráerőszakolta? Hagyjuk már.
És te tényleg gondolkozol azon, hogy kibékülj vele???
Mi szól mellette? Én nem tudok olyat...
Gondold át és mérlegelj!
2009. júl. 7. 22:02
DEHOGY ERŐSZAKOLTA! AZ Ő VÁLASZTÁSA VOLT! Egyik nő helyében sem mennék vissza hozzá. Se az elhagyott, se a másodjára elhagyott helyében nem bocsátanék meg. Ez az ember ÚÚÚÚÚtálja a felelősséget, kibúvókat keres. "De hát ez a nő rámerőszakolta magát, csak azért hagytalak el mert ő tehes lett"...XDDDD TÉNYLEG??? Akkor mért hagytad el érte a nődet? Ha semmit nem jelentett? Az az igazság, hogy nem tudta kit is akar elhagyni és miért, a lényeg, hogy ne legyen felelőssége. Menjen a faszba az ilyen. Egyedül jobban felnevelek egy gyereket mint egy ilyen apával.
2009. júl. 7. 23:51
Előttem már többen írták, ez az ember megbízhatatlan és felelőtlen.Nem lehet tőle jót várni.Egyszer már félrement, ráadásul terhes lett tőle egy másik asszony.Erre téged és a gyerekeiteket elhagyott.Most pedig elhagyja a másikat is és a pici gyerekét.ez nagyon szomorú, hogy még felmerül benned a megbocsátás.
kristálytisztán látszik, hogy mindig fájdalmat fog okozni, és sohasem bízhatsz benne, vagy számíthatsz rá.
És akkor arról még nem beszéltünk, hogy hevered ki te a sebeket amiket eddig kaptál tőle.
2009. júl. 8. 07:34
Dehogy bocsátanék meg. Vagyis megbocsátani lehet, hogy meg tudnék, de nem jönnék újra össze vele. Leírásod alapján gyereket gyárt szinte bármilyen nőnek és utána ott hagyja őket. Ha már egyszer megcsalt egy nőt, a másikat gyerekkel ott hagyta, hogy kellene? Tényleg ennyi esze van egyes nőknek, hogy ilyen férfi még kell? Nincs elég férfi a világon? Mi az, hogy a nő ráerőszakolta? Talán ő ott sem volt, mikor fogant a gyerek? Nehogy már ilyet elhigyj. Csak magát védi, nem jött le?
2009. júl. 8. 08:22
Soha! Azóta újra férjhez mentem és imádom a férjem, pedig az exemmel sem vagyok rossz viszonyban, egyetértésben váltunk el, de ég és föld a két ember! Én megcsalás miatt nem bocsátanék meg, főleg ha még gyermeke is született ebből a viszonyból.
2009. júl. 8. 09:43
16/25 A kérdező kommentje:
De nem ö hagyott el,én adtam be a válópert,bár akkor is mondta csak enget szeret,de nem hittem el neki!
Jó, akkor te hagytad el. Akkor is milyen ember ez? Hagyjuk már, hogy szeret téged. Ha beveszed, akkor te is ugyanolyan felelőtlen vagy, mint ő. Legalább a gyerekeket ne tedd ki ennek.
2009. júl. 8. 15:30
Szerinted ez érv?Hogy nem ő hagyott el téged?Még rosszabb.
Csak az a baj, hogy a kommentedből az jött le, hogy te ki AKARSZ vele békülni.
2009. júl. 8. 17:12
19/25 A kérdező kommentje:
Nemtudom most van egy kapcsolatom szeretem de nem ugy mint az exemet, de az az igaz én még mindig a volt férjembe vagyok szerelmes.Nemtudom mit tegyek!Szakitsak a maostani párommal,és jöjjek össze újból az volt férjemmel?Vagy maradjak a mostani párom mellett aki nem csal meg és rendes ember de nem vagyok szerelmes belé?
Ha egy csepp eszed van, akkor elküldöd az exedet a fenébe.
De te nem fogod.
Sajnálni fogod, mikor már nem mehetsz vissza a mostanihoz, aki rendes, amikor az exed újból átver és megcsal.Dehát van, akinek egy lecke nem elég.
2009. júl. 8. 17:25
Kapcsolódó kérdések: