Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdenétek az exel, miután elváltatok töle?
Helyzetem hasonló. Engem is elhagyott a fárjem egy 3 hónapos csecsemővel, mert úgy érezte ő most szerelmes a másikba. Gyereket nem csinált neki és 1 hónap múlva visszajött. Sajnos aki nem éli ezt át az nem tud igazi váleményt mondani. Én megbocsátottam, a történet már 1 éves , de a mai napig nem tettem túl magam a történteken és nap, mint nap bánom, hogy folytattam vele, mert úgy érzem ahányszor ránézek, mindig az jut eszembe ami történt. Nem bírom kiheverni és ez rányomja a bélyegét az életemre, életünkre. Ha akkor hagyom elmenni, azaz nem folytatom vele, most lehet nekem is lenne egy új és normális párom, de most meg kell elégednem a régivel és eggyütt élnem a múlttal ami minden áldott nap ott van velem .
Na de minden ember más. Ez az én SZEMÉLYES tapasztalatom. Lehet ha találnék valakit elhagynám, de most 1 gyerekkel (1 éves) nem nagyon tudok ugrálni. Elvagyunk, de már semmi nem a régi és úgy érzem az életünk nem hogy jobb, de egyre rosszabb lesz.
Kedves kérdező!
Igaz rég írtál, és nem tudom hogy alakult a további sorsod, engem mégis érdekelne, mert hasonló cipőben járok én is.Én 8 év házasság és 2 gyerek után 5 éve váltam el.Én hagytam ott, eléggé összemelegedett egy kolléganővel, elegem lett, bár mai napig állítja hogy akkor még nem volt köztük semmi.Akkor nagyon kikészült, kérlelt, hogy ne menjek el,nem hallgattam rá.Minden esetre egy hónapon belül összejött azzal a csajjal.Most jutottunk el oda hogy megbeszéljük a régi sérelmeket, kiderült, hogy csak kellett neki valaki,nem akart egyedül maradni, azért jött össze vele.Rájöttünk,hogy még vannak érzéseink,hiányzunk egymásnak, állítja hogy mai napig szokott velem álmodni.Most összejöttünk, de nem tudom mi lesz,azóta van egy 2 éves gyerekük, akit nem akartak,de becsúszott,és nagy adosságuk.Azt mondja,hogy ha előbb beszéljük ezt meg,ha visszamentem volna amíg még nincs gyerek,elküldte volna, de most már nem tudja otthagyni.Meg hogy azért őt is szereti,de még engem is...hát most így állunk.
Szóval,eltudom képzelni, hogy még téged szeret,csak volt egy botlása,amit már keservesen megbánt.Sok mindenre utólag jön rá az ember, amikor már elveszíti.És mégis csak a gyerekeid apja, inkább ő mint egy idegen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!