Mit szólnátok ha gyermeket anyja/apja, akitől már elváltatok, blogot írna a gyerekről, sok-sok képpel mellékelve?
akik fel vannak háborodva, azoktól kérdezném. szerintetek akkor az összes anya-gyerek blog hülyeség, és jogtalan? hát pedig nem hiába van teli vele a net. a blogok legtöbbje egy gyerek felnövését vagy egy család életét követi nyomon, és nincs ezzel semmi baj, csak túl paranoiásak vagytok. hát én ilyet még nem hallottam hogy valaki felháborodik egy gyerekblogon...
nem mindenki rosszindulatú ám, csak ugyebár mi emberek magunkból indulunk ki...én pl nem látok semmi rosszat a blogban. olvasok kb 25-öt folyamatosan, és sorban látok tökjó barátságokat kialakulni, és arra is jó, hogy a "bloganyuk" megbeszélhessék egymással a problémáikat, tapasztalatot cseréljenek satöbbi.
végezetül: hadd döntse már el minden szülő, hogy a saját gyerekéről csinál e blogot, és hogy tesz e fel képeket.
Utolsó: Látszik, hogy fogalmad sincs róla, hogy "működik" az internet. Nem minden ember rosszindulatú, de nagyon sok(a leggtöbbje(?)) az. Könyörgök, 15, azaz TIZENÖT éves a gyerek! Ha szeretne, írjon magáról ő blogot és tegyen föl rá olyat, amit akar, viszont ezek szerint el sem tudod képzelni, milyen szar érzés lehet, ha egy nap a suliban kérdezgetnek, hogy "na, hogy volt ez meg az tegnapelőtt" vagy infóórán azt nézik, esetleg elterjed és összesúgnak a hátad mögött, mert arról vagy "híres", hogy a magánéleted egy része - az anyádnak köszönhetően - midnen internethasználó számára olvasható. NE döntse már el egy szülő, hogy kiterigetheti-e a gyerekének a magánéletét(ráadásul KÉPEKKEL) az INTERNETRE. Mint mondtam, látszik, hogy fogalmad sincs róla. Ha babákról van szó, az termézsetesen más, de személyszerint azt sem csinálnék, vagy ha valaki csinál, akkor - főleg, ha a gyereke már kamaszkorban van és nem tetszik neki - szedje azt le. A kamasz gyerek családi élete nem való az internetre, hacsak ő másként nem határoz. Neked biztos jól esne, ha 15 éves létedre a suliból pl. mindenki olvashatná, hogy mennek a dolgok otthon...
14:45
12:36
ne ismételgesd már, hogy fogalmam sincs, hogy működik az internet, mikor neked meg arról nincs fogalmad, hogy mennyit tudok róla. többet mint gondolnád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!