Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 12 gyerekre vágyom, van itt...

12 gyerekre vágyom, van itt olyan aki ennyi gyermeket nevel?

Figyelt kérdés
Tudom nagy felelősség, meg anyagi teher és stb. A kérdés csak elméleti, meg elégszek 2-3mal is.

aug. 26. 23:11
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
0%

Össze gyültek az incelek. Kezet foghattok egymással.

Kérdező én támogatlak.

Ez nem simp kérdés. Fogy a magyar ha nem vettétek volna észre.

A cigányoknak nem kérdés ez, ti meg itt okoskodtok. Gratulálok.

aug. 27. 01:21
 12/48 anonim ***** válasza:
91%

Sem az incel, sem a simp szót nem használtad megfelelően.

A rasszizmus miatt támogatod a kérdezőt, a cigányokkal szembeni gyűlöleted beszél és erre te is az ő szokásaikra sarkallod a kérdezőt hogy csak szüljön, az hogy milyen minőségű emberré válik a gyerek az mindegy csak legyen.

aug. 27. 01:30
 13/48 anonim ***** válasza:
27%
Bocsánat hogy megkérdezem de magyar vagy?
aug. 27. 01:31
 14/48 anonim ***** válasza:
16%
Mert ez nem magyar szokás?
aug. 27. 01:32
 15/48 anonim ***** válasza:
90%
Egy nagyon jó barátnőmnek tíz testvére van (nem magyarok, hanem argentínaiak) és mind ő, mind a testvérei egyetértenek abban, hogy a túl sokan vannak. Ez hülyén hangzik, de egy pár (vagyis kettő szülő) nem tud ennyi gyerekre kellő mértékben figyelni és gondoskodni, még akkor se, ha például az anyagi helyzettel minden rendben van. Náluk is az volt, mint sok más nagycsaládnál, hogy az idősebb testvéreknek nem volt gyerekkoruk, mert ők vigyáztak a kisebbekre. Az elmúlt években még a szülők is eltávolodtak a gyerekeiktől, egyszerűen nekik is soknak bizonyult, mintha egyszerűen csak elegük lett volna belőlük.
aug. 27. 03:24
 16/48 anonim ***** válasza:
6%

#12 k*rvára el vagy tévedve. Van cigány kollégám akinek most született meg a 4. gyereke és csak gratuláltam neki.

Azért támogatom mert fogy a magyar te fogyatékkal élő és egyre kevesebben vállalnak gyereket.

aug. 27. 03:24
 17/48 anonim ***** válasza:
94%
Külföldön lakom, a volt csoportvezetőm, egy arab nő 5 fiút nevelt fel, azt hiszem egyedül. El nem tudom képzelni, hogy milyen lehetett
aug. 27. 05:46
 18/48 anonim ***** válasza:
93%

"Sok Magyar nő példát vehetne."

Nem vagyok hörcsög, hogy folyton kölykezzek. Egy férfi könnyen pofázik. A nőnek kell kihordani, megszülni és általában gondozni is őket

aug. 27. 06:27
 19/48 anonim ***** válasza:
52%
Én 7 gyermekes családból származok. Nem éreztük elhanyagolva magunkat semmilyen téren. Ismerek 10 gyermekes családokat is, a legtöbb boldog család.
aug. 27. 06:28
 20/48 anonim ***** válasza:
87%
Ahhoz olyan társ is kell! Nem olyan aki még egy gyereket is nehezen visel el, vagy inkább tv-t néz, rühelli a munkát, minden nyűg neki, és csak a maga igényeit nézi! Az asszony csak cseléd meg szülőgép lesz! Fentiek mellett még 1-2 gyerekkel is ki lehet égni!
aug. 27. 06:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!