A szüleim miért nem tudják elfogadni a kapcsolatomat?
Huszonhárom éves vagyok. Két éve összejöttem a volt informatika tanárommal, akivel azóta is együtt vagyunk. Mi a nagy (tizennyolc év) korkülönbség ellenére is boldogok vagyunk, de a szüleim szerint ez helytelen, mert rossz fényt vet mindkettőnkre! A páromra mert hogy erkölcstelen dolog összejönni egy diákkal, rám meg azért, mert szerintük rosszat fognak róluk gondolni. Olyannyira elmérgesedett már köztünk a helyzet, hogy amikor márciusban bejelentettem nekik, hogy unokájuk lesz, (akkor voltam hathetes terhes) apám magából kikelve elkezdett ordítozni, hogy mit gondolunk mi, hogy gyereket merünk ekkora korkülönbséggel vállalni és hogy ki fogja anyagiakat biztosítani. Én nagyon felkaptam a vizet és visszaordítottam, hogy ha az utcán élnék se kéne a pénze és bocsánat, hogy boldog vagyok. Dühösen elrohantam, utána bár többször hívtam, de mindig letagadtatja magát anyámmal, letiltotta az e-mail és a telefonszámomat is. Anyám is mindig hajtogatja, hogy ez nem lesz jó és hogy később nagyon meg fogom bánni. Egyszerűen kiborító, hogy a rokonságon belül is úgy állítanak be, mint valami naiv buta libát, a páromat meg mindenféle undorító jelzővel (pedofil, kéjenc, mocsok stb...) illetik.
Elnézést kérek ha hosszú lett.
Kb 30-32 éves korokdra majd megbékéltek, addigra vége is lesz ennek a kapcsolatnak, ez 95%.
Általában az ilyen fiatalon nagy korkülönbséges , gyorsan gyereket vállalós kapcsolatok mind tönkremennek. Más lenne, ha lennél 30 és a párod 48, annak már nagyobb az esélye, hogy együtt maradjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!