Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan háborodok fel anyámmal...

Jogosan háborodok fel anyámmal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Akármim van(kiv. laptop, tablet mert azokon jelszó van) azt ő is nagy szeretettel használja.

Pl 10 évesen kaptam egy felnőtt biciklit, mivel akkor már 165 cm magas voltam. 2 évig csak az enyém volt, de aztán elkedte elvenni, mert időt spórolt azzal, hogy lement a városba. Ezzel nem is lett volna baj, csak ahogy elkezdte ő is használni tönkretette. A váltót, az ülést kiszakította 2 helyen, a pedálok kotyogtak, a gumi megölődött.

Na e így ment 4 évig, elegem volt belőle hogy amikor akartam menni a barátokkal bicózni mindig haza kellett várjam s csak úgy mentem el.

Ezért 15 évesen kigyujtottem a pénzem egy új biciklire inkább.(ajándékpénz nagyszuloktol stb). Kaptam egy gyönyörű, neon narancs,kék színű sport biciklit, teleszkópokkal elől hátul, és mivel volt rá elegendő pénzem, megvettem. Ezt ugyan úgy 2 évig csak én használtam, vigyáztam rá hogy a nap ne érje és víz se azon kívül hogy megmosom. Ezalatt végleg elhasználta a régi bicót, és egyszer kölcsön kérte az ujat. Persze nem mondogatták nemet, elvitte. Azután folyamatosan de megkértem vigyázzon rá. Úgy volt a régit elviszi megjavítani, de azóta is javul(5 éve le van rakva). Elmentem egyetemre és egy év alatt amíg nem bicoztam tönkretette ezt is. Rozsda megette, nem tudok váltalni vele, az ülés kiszakítva , nap kivette a színét+ a festék(vagy nem tudom mi az) le van horzsolódva és hányódik össze vissza az udvaron. Megmondtam immár üljön fel rá s addig eressze míg a fék el nem szakad.

Nagyon ki vagyok rá akadva emiatt. Ugyan ezt csinálja pl táskáimmal is. Az ujat egy ideig nem kéri, de ahogy tönkreteszi veszi el az enyémet

aug. 20. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
kezd el te is használni az ő cuccait. nem tudom lány vagy e de ha vannak ruhái akkor vedd el azokat és b.szd szét őket.
aug. 20. 12:31
 2/10 anonim ***** válasza:
2%

"a gumi megölődött." - Ez mit jelent?

"Kaptam egy gyönyörű, neon narancs,kék színű sport biciklit, teleszkópokkal elől hátul, és mivel volt rá elegendő pénzem, megvettem."

A kaptam és a megvettem nem egymás szinonimái.

"...vigyáztam rá hogy a nap ne érje és víz se..."

Tehát sötétben, csak száraz időben használtad.

Ez a probléma a kamu történetekkel, belezavarodik az írója. Egyetemre meg max takarítani jársz ennyi ésszel és ilyen irasképpel

aug. 20. 12:42
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Nem tiltja a jogszabály, hogy felháborodj az édesanyádra, úgyhogy igen, jogosan háborodhatsz fel.
aug. 20. 13:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy miért most háborogsz ezen, évekkel később? Anyádnak említetted már, hogy neheztelsz rá emiatt?
aug. 20. 13:18
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Mokuska, fogd vissza magad. Értem én hogy xarul esik, hogy kiderült, kamuzol, de nem kell ennyire agresszívnek lenni. 😘
aug. 20. 13:24
 6/10 A kérdező kommentje:

Eddig is mérgelődtem miatta. Mondtam is neki, hogy ami az enyém hadd legyen már az enyém, és én se foglalkozok a dolgaival.

De mindig azt kaptam válaszúl, a régi bicót majd megjavítja

Az első annyira nem volt szívem ügye, végülis azt tőlük kaptam, használja.

De itt azzal volt a probléma, hogy én amúgy szeretek sportolni, s mivel itt lakunk a hegyek között, minden nap kimentem a bicómmal valamerre. Most nem tudok, mert hol kattog, hol nyikorog(rozsda miatt) és már elegem van, hogy vakáció alatt nem tudom kiszellőztetni a fejem a friss levegőn, mert idegesít, hogy el van romolva.

aug. 20. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

"Te amúgy hogy mersz valakit burkoltan lehülyézni? Nem ismersz, nem beszéltél életedben egy szót se velem. Ha nem érdekel a téma, ha gondolod szívesen megmutatom hogy hol van a kilépő gomb, nem muszáj válaszolni. Igenis egyetemre járok, ha mégjobban érdekel ösztöndíjas vagyok, meséljek még? Mondjuk szerencsére nem kell bizonygassam ilyen névtelen agyoniskolázottnak, eléggé jól vittem eddig az eszemben. Ha elírok valamit az az autocorrect hibája s annak hogy sietek, mert szerintem amit le akarok írni így is megértik az emberek, legalább is az értelmesebb felé, mert neked nagyon nem jöttek át a dolgok.:) na de a sérelmeket ne itt vezesd le."

Nem az autocorrect a probléma az iromanyodban.

megölődött, kigyujtottem - ezek egyike sem létező szó. További szép napot a kamu meséddel. Ne fáradjon, nem érdekel a válasz, privátot meg nem tudsz írni, letiltottalak.

aug. 20. 13:55
 8/10 A kérdező kommentje:

Jól tetted drága. Nem érdekelnek az olyanok akiknek csak anonim nagy a szája mások előtt. Csak eléggé felcsesznek a hozzád hasonló emberek, akik már azt se tudják mibe kössenek bele.

Megölődött=tönkremegy. Nálunk felé mondják így is. Erdélyi vagyok szóval ja, lehet vannak olyan szavak amiket nem vagytok képesek felfogni illetve értelmezni.

aug. 20. 14:05
 9/10 IgaziÚriember ***** válasza:
14%

"Nem érdekelnek az olyanok akiknek csak anonim nagy a szája mások előtt. Csak eléggé felcsesznek a hozzád hasonló emberek, akik már azt se tudják mibe kössenek bele."

Szóval akkor mégiscsak érdekel, elvégre ha nem érdekelne, akkor fel sem csesznéd magadat rajta.

"Erdélyi vagyok szóval ja, lehet vannak olyan szavak amiket nem vagytok képesek felfogni illetve értelmezni"

Igen, sajnos mi már nem használunk középkori kifejezéseket ahol erdély megállt a fejlődésben, úgyhogy valóban adódhat probléma az értelmezéssel.

aug. 20. 14:13
 10/10 anonim ***** válasza:
56%
Én a helyedben vennék egy jó nagy műf@szt és rákérdeznék, hogy mivel már ezt is kiélveztem 2 év alatt, kéri-e vagy csak a biciklikre tart igényt...
aug. 20. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!