Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik nem vagytok jóban a...

Akik nem vagytok jóban a szüleitekkel, milyen gyakran beszéltek telefonon?

Figyelt kérdés
Kötelességtudtaból telefonálok apámmal hetente, de mindig lehúz az életről és sajnos néha én is túlságosan is beavatom a magánéletembe.. ő meg aztán ossza az észt

aug. 16. 21:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Ne avasd be a magánéletedbe.
aug. 16. 21:52
 2/15 anonim ***** válasza:
72%

ha nem vagyok jóba valakivel nem tartok vele semmilyen kapcsolatot legyen az szülő vagy bárki.

Milyen kötelességtudat? mivel tatzozol a szüleidnek? A magad elvárásaid szerint élj.

aug. 16. 21:58
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

Heti egyszer, kb annyi a telefonhívás, hogy szia, hogy vagy, jól, valami újság?, nincs, oké, szia.

3 éve.

aug. 16. 22:08
 4/15 anonim ***** válasza:
45%
Soha.
aug. 16. 22:15
 5/15 anonim ***** válasza:
aug. 16. 22:20
 6/15 anonim ***** válasza:
19%
Egy-másfél hetente. Végighallgatom a sirámait, lehoz az életről, aztán egy időre megint nyugi van. :D
aug. 16. 22:20
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagyunk jóban anyámmal, így nem is beszélek vele március óta.
aug. 16. 22:40
 8/15 anonim ***** válasza:
48%
Hetente? Évente jó ha beszélek velük.
aug. 16. 23:11
 9/15 anonim ***** válasza:
15%

Mikor egyedülálló anya lettem vissza költöttem szüleimhez,napi szinten beszéltünk előtte

Külön élő testvéremmel is beszélünk minden nap,nagyon jó a kapcsolatunk.

aug. 16. 23:20
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

Mondani könnyű, hogy ne tartsuk a kapcsolatot az energiavámpír, megmondóember stb szüleinkkel.

Nekem anyám ilyen, ami szerencsés a dologban, hogy ő sem akarja annyira erőltetni a kapcsolatot, így kB havonta egy telefon, üzenetek, képek az unoka miatt kB heti 2x mennek.

Még ez is sok, de nem eszi meg a lelkemet, mint mikor vele éltem.

aug. 16. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!