Két-három gyerek szinte állandóan a szülők veszekedését hallja. Mi jobb: ha a szülők elválnak, vagy ha a szülők együtt maradnak?
Figyelt kérdés
A szülők szinte semmiben nem értenek egyet. Örökös a feszültség.#válás #Gyermekek érdeke
aug. 14. 15:58
41/48 anonim válasza:
37, akkor az anyát kell pszichiátriai segítséghez juttatni. A saját szüleit is bevonva.
42/48 anonim válasza:
36.: Csak ehhez szándék és intelligencia szükséges, az meg sok ilyen lumpen alaknál nincs meg, akkor sem, ha a lumpen diplomás. Hihetetlen mélységekig züllenek le egyenesek, még olyanok is, akikről sosem hinnéd.
43/48 A kérdező kommentje:
Sajnos
aug. 26. 14:54
44/48 gungasam válasza:
A társkapcsolatra való alkalmatlanság...Válás!!
46/48 A kérdező kommentje:
Nem váltak el. A férfi azt mondja, majd ha felnőnek a gyerekek. Szegény gyerekek!
dec. 29. 06:21
47/48 anonim válasza:
Az biztos, kemény élet várja őket. Mai napig küzdök azokkal a szavakkal, amiket a szüleim mondtak pici gyerekként, babaként. "Jobb lett volna, ha meg se születtél volna" és társai. Újra és újra átélem a szüleim bántalmazásait poszttraumás stresszként. Anno mikor elköltöztem, rá 1 évre súlyos tünetekkel kerültem kórházba, mert rájöttem, hogy egy borzalmas életet éltem velük és az élet ennél sokkal szebb. El vettek 18 évet az életemből és testi betegségek alakultak ki miattuk. Ma már elmondhatom, hogy sok betegségnek búcsút inthettem és még az orvosok is tátott szájjal bámultak hogyan történhetett gyógyulás olyan betegségekből, amik gyógyíthatatlanok. Én csak azt tudom tanácsolni, ha nem megy a kapcsolat, akkor irány a válás. Ne tegyék tönkre mások életét, mint ahogy a szüleim tették.
48/48 anonim válasza:
De aljadék donorok... Mert nem, az ilyen nem szülő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!