Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukámmal amikor találkozok...

Anyukámmal amikor találkozok állandóan csak telefonon írogat, válaszolgat, ha hívják azonnal felveszi?

Figyelt kérdés

Akármilyen programot csinálunk ezt csinálja, lehet akár családi ebéd, bármi. Mikor én írok neki/ én hívom nem azonnal válaszol soha. Sokaknak feltűnt már a családból. Én illetlennek tartom és rosszul esik, hogy egy storyt nem lehet végig beszélgetni mert valaki mindig félbe szakítja, aztán ha letette a telefont kezdhetem elölről.

Mikor mondtam neki ez szarul esik ő van megsétődve, nem érti minek szólok bele ő kivel mikor beszél. Kinek van igaza? Mit csináljak hogy ne essen szarul, hogy mikor heti egyszer találkozunk akkor se figgyel rám?

2023. jan. 20. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Ne találkozz vele egy darabig.
2023. jan. 20. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Így van. Ne találkozz vele. Akár 2 hónapig se. Egyáltalán nem fogsz neki hiányozni, nem vagy benne az életében. Amúgy meg bunkó.
2023. jan. 20. 23:45
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Jó nagy tirpák. Megérdemli, hogy a halálos ágyán majd a telefonnal feküdjön egyedül.
2023. jan. 21. 01:13
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Nálunk is ez volt... de ha nem mentem, akkor persze ment a jópofizás. Amikor meg ott voltam, akkor a telefonozás...
2023. jan. 21. 01:47
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Én nem mennék többet. Aki állandóan a telefonján lóg de neked meg válaszolni se hajlandó sokat elárul az illetőről.
2023. jan. 21. 04:14
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Ne hívd és en írj neki egy jó ideig.
2023. jan. 21. 04:31
 7/9 anonim ***** válasza:
97%
Anya függő lett sajnos. Kérd meg, hogy amikor hozzád jön, akkor pár órára rakja le a hülye telefonját és csak rád figyeljen. Majd közöld vele, hogy ő erre szerinted sajnos nem lenne képes.
2023. jan. 21. 09:32
 8/9 Kései Sirató ***** válasza:
64%
Menj vele olyan programra, ahová nem viheti magával a telefont, pl. fürdőre, vízbe!
aug. 14. 16:14
 9/9 anonim ***** válasza:
A telefonfüggők szinte menthetetlenek..... sajnálom. :(
aug. 14. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!