Anyukámmal amikor találkozok állandóan csak telefonon írogat, válaszolgat, ha hívják azonnal felveszi?
Figyelt kérdés
Akármilyen programot csinálunk ezt csinálja, lehet akár családi ebéd, bármi. Mikor én írok neki/ én hívom nem azonnal válaszol soha. Sokaknak feltűnt már a családból. Én illetlennek tartom és rosszul esik, hogy egy storyt nem lehet végig beszélgetni mert valaki mindig félbe szakítja, aztán ha letette a telefont kezdhetem elölről.
Mikor mondtam neki ez szarul esik ő van megsétődve, nem érti minek szólok bele ő kivel mikor beszél. Kinek van igaza? Mit csináljak hogy ne essen szarul, hogy mikor heti egyszer találkozunk akkor se figgyel rám?
2023. jan. 20. 22:59
2/9 anonim válasza:
Így van. Ne találkozz vele. Akár 2 hónapig se. Egyáltalán nem fogsz neki hiányozni, nem vagy benne az életében. Amúgy meg bunkó.
3/9 anonim válasza:
Jó nagy tirpák. Megérdemli, hogy a halálos ágyán majd a telefonnal feküdjön egyedül.
4/9 anonim válasza:
Nálunk is ez volt... de ha nem mentem, akkor persze ment a jópofizás. Amikor meg ott voltam, akkor a telefonozás...
5/9 anonim válasza:
Én nem mennék többet. Aki állandóan a telefonján lóg de neked meg válaszolni se hajlandó sokat elárul az illetőről.
6/9 anonim válasza:
Ne hívd és en írj neki egy jó ideig.
7/9 anonim válasza:
Anya függő lett sajnos. Kérd meg, hogy amikor hozzád jön, akkor pár órára rakja le a hülye telefonját és csak rád figyeljen. Majd közöld vele, hogy ő erre szerinted sajnos nem lenne képes.
8/9 Kései Sirató válasza:
Menj vele olyan programra, ahová nem viheti magával a telefont, pl. fürdőre, vízbe!
9/9 anonim válasza:
A telefonfüggők szinte menthetetlenek..... sajnálom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!