Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A baratnommel evek ota egyutt...

A baratnommel evek ota egyutt vagyunk es o neki nem lehet gyereke orvosi okok miatt, es ezt az en szuleim de legfokkepen edesapam nem tudja elfogadni es allandoan kostolgatja a baratnomet. Hogy lehetne leallitani ?

Figyelt kérdés
Persze mar 50 szer elmondtam apamnak hogy errol nem a baratnom tehet de nem fogja fel. Nem ertem miert bannak az emberek az ilyen nokkel ugy mintha nem teljes ertekuek lennenek , szamomra ez felhaborito es gusztustalan
2023. jan. 10. 09:22
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
97%
A saját alpári stílusában kell elküldeni a f@$zba. Abból ért.
2023. jan. 10. 09:25
 2/39 anonim ***** válasza:
99%

Egy ideig ne találkozzon a barátnőd és az apukád. Ha apád megkérdezi, hogy miért nem megy hozzátok, akkor ismét elmondhatod neki, hogy azért, mert büdös par@szt módjára viselkedik a barátnőddel.

Én legalábbis így oldanám meg.

2023. jan. 10. 09:26
 3/39 anonim ***** válasza:
99%
Megmondanám, hogy nem megyünk, ha még egyszer egyetlen szót is meghallok.
2023. jan. 10. 09:32
 4/39 anonim ***** válasza:
98%

Nagyon egyszerű, és újra meg újra elhangzik itt a gyakorin hasonló kérdéseknél a megoldás: határokat húztok.

Mikor elkezdik pedzegetni a gyerek témát, közlöd, hogy ez a ti kettőtök dolga és megoldjátok, a szülők legyenek kedvesek kiszállni az ágyatokból. Ha nem hagyják abba, akkor felállsz és ott hagyod őket.

Csökkenteni is lehet a kommunikációt, és jelezni, hogy ez azért van, mert tiszteletlenül bele akarnak mászni a bugyitokba/alsógatyátokba. Mihelyt tiszteletben tartják, lehet több a kommunikáció.

Amúgy még a szüleiddel laksz? Könnyebb lenne, ha már külön élnétek a szülőktől, úgy könnyebb távolságot tartani és határokat meghúzni.

2023. jan. 10. 09:32
 5/39 anonim ***** válasza:
82%

Nem leállítani kell, hanem ignorálni.

Barinőd ne menjen hozzátok, ennyi!

2023. jan. 10. 09:35
 6/39 anonim ***** válasza:
94%
(Apádon, szüleiden ugyanis nem tudsz változtatni.)
2023. jan. 10. 09:35
 7/39 anonim ***** válasza:
90%
Apa, ha babázni akarsz akkor csinálj gyereket te.
2023. jan. 10. 09:43
 8/39 anonim ***** válasza:
95%
Évek óta együtt vagytok. Nem jutottál el odáig a kapcsolatban, hogy fontosabb legyen a párod, mint az apád parasztsága? Miért tűröd ezt el?
2023. jan. 10. 09:44
 9/39 anonim válasza:
98%
Ugyanezt csinálta az én apám is, pedig 4 évig lombikoztunk is, és látta, hogy mennyit szenvedtünk. Egy ponton elegem lett ebből, és megkértem, hogy ne keressen többet, csak akkor, ha egy bocsánatkéréssel kezd. A temetését persze én fizettem.
2023. jan. 10. 09:56
 10/39 anonim ***** válasza:
92%

Kár, hogy elmondtátok nekik, titokban kellett volna tartani.

Így, hogy tudják, és ahogy írod, màr kóstolgatják, nem lesz egyszerű az életetek.

Egészen biztos, hogy nem a megértésen lesznek, hanem azon, hogy titeket szétválasszanak, bármilyen módon..

Akár, hogy vitákat generáljanak közted és a párod között, akár hogy beépítsenek egy számukra kedves nőt, aki elcsavarja a fejed, akár hogy addig szekálják a barátnődet, míg ő bánatában szép csöndben szakít veled, mert akkora bűntudatérzést sóznak a nyakába.... Bármi lehet...

Szüleid nyilván attól tartanak, hogy majd semmibe vész az örökség , amit majd rád hagynak.. Ez bár érthető, azért mindennek van határa...

Beszéljétek meg a pároddal, hogy tervezitek... Lemondtok a gyerekről valóban, vagy örökbefogadtok... Ha lemondtok, hogy tervezitek a jövőt.. Bárhogy is, ketten értsetek egyet, aztán legyetek erősek, ahhoz tartsátok magatokat, azt értessétek meg a szülőkkel, ha pedig nem értik és nem törődnek vele, akkor kerüljétek a velük való találkákat...

!

2023. jan. 10. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!