Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A baratnommel evek ota egyutt...

A baratnommel evek ota egyutt vagyunk es o neki nem lehet gyereke orvosi okok miatt, es ezt az en szuleim de legfokkepen edesapam nem tudja elfogadni es allandoan kostolgatja a baratnomet. Hogy lehetne leallitani ?

Figyelt kérdés
Persze mar 50 szer elmondtam apamnak hogy errol nem a baratnom tehet de nem fogja fel. Nem ertem miert bannak az emberek az ilyen nokkel ugy mintha nem teljes ertekuek lennenek , szamomra ez felhaborito es gusztustalan
2023. jan. 10. 09:22
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
81%

A barátnőd sem a legélesebb kés a fiókban, hogyha még hajlandó látni apádat.

Bár én elküldtem volna a jó büdös fszba - ha te erre nem vagy képes -, aztán problem solved.

2023. jan. 10. 11:13
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell szakítani vele minden kapcsolatot.
2023. jan. 10. 11:55
 23/39 anonim ***** válasza:
18%

A barátnődnek miért nem lehet gyermeke?

Én ismerek egy párt, akik tényleg évekig próbálkoztak, eljártak vizsgálatokra, ahol kiderült, hogy a férjjel minden rendben, így a feleség járt hormonkezelésekre, és még így sem akart összejönni, pedig a feleségének korábbi kapcsolatból már volt egy fia (illetve többször megfogant, de elvetélt).

Furcsa módon azután jött a gyerek, hogy „feladták” a közös gyerekvállalást, nem görcsöltek rá, hogy nagyon kell a gyerek, valamint a férj vett egy új autót a feleségének ajéndékba, ezzel elősegítve a munkába járást (azelőtt tömegközlekedéssel járt, és órákig tartott az oda-vissza út).

Szóval lehet, hogy nektek is csak a nyugalomra van szükségetek, hogy jöjjön a baba.

De ha konkrétan tudjátok, hogy meddő, és ezek után még mindig erőltetik a gyerekvállalást, akkor sajnos nincs más megoldás, mint amit már fentebb írtak; határmeghúzás, ignorálás, kommunikáció lecsökkentése/megszüntetése. Illetve neked választanod kell a szüleid és a barátnőd között; ha elfajulnak a dolgok, akkor valamelyikőjükkel kénytelen leszel szakítani.

2023. jan. 10. 11:58
 24/39 anonim ***** válasza:
95%

Na az ilyen idióta embereket szeretem kiosztani a legjobban. 😀

Amúgy határ húzás. "Apa ekkor meg akkor megyünk hozzád, de ha fel mered hozni ezt a témát azonnal felállunk az asztaltól és eljövünk. Leszel kedves tisztelettel beszélni a párommal, páromról!"

2023. jan. 10. 12:11
 25/39 anonim ***** válasza:
89%

Mondanám, hogy miért szeretnél unokát papa?

Még nekünk sincs saját életünk, ha állandóan te mondod meg...

Inkább indulj a polgármesteri választáson, ha irányitani akarod az embereket!

2023. jan. 10. 13:07
 26/39 anonim ***** válasza:
95%
Mondanám neki, hogy ne aggódj papa, majd tartunk malacokat, hogy legalább valami hasznunkat vedd!
2023. jan. 10. 13:08
 27/39 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen emberekkel nem kell foglalkozni csak a sajat életüket nézik és aszerint akarnak mindent.
2023. jan. 10. 16:52
 28/39 anonim ***** válasza:
17%

Megszakad az ága, itt egy válaszból megértettem. Ez egyrészt valóban érthető a normális embereknél, hogy szeretnének utódokat.

viszont azért ebben a saját maga végessége, öregedésétől való félelem is benne van...

2023. jan. 10. 21:14
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

28-as, aki utódot szeretne csináljon Ő.

Ne mástól várja!

2023. jan. 11. 09:39
 30/39 anonim ***** válasza:
49%
29#, bocsi, nem voltam elég pontos. Csak mert én nem akarok utódokat, de én nem vagyok százas. Így értettem, hogy a normális emberek úgy elképzelik, hogy igen és akkor lesz unokám, és akkor hurrá. Nyilván a kérdezőnek és a barátnőjének is egy szomorúság, ha nem lesz saját gyerekük, de hát ezen nem segít az apuka, ha olyasmit kér, amit nem tudnak neki megadni. Ez a papi kb ezen méri magát, hogy hö, ő akkor értéke, ha beteríti az utódaival a földet, és más meg nem jó. Más meg semmi se jó. Úgyhogy a 26# válasza a megfelelő.
2023. jan. 11. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!