A baratnommel evek ota egyutt vagyunk es o neki nem lehet gyereke orvosi okok miatt, es ezt az en szuleim de legfokkepen edesapam nem tudja elfogadni es allandoan kostolgatja a baratnomet. Hogy lehetne leallitani ?
A barátnőd sem a legélesebb kés a fiókban, hogyha még hajlandó látni apádat.
Bár én elküldtem volna a jó büdös fszba - ha te erre nem vagy képes -, aztán problem solved.
A barátnődnek miért nem lehet gyermeke?
Én ismerek egy párt, akik tényleg évekig próbálkoztak, eljártak vizsgálatokra, ahol kiderült, hogy a férjjel minden rendben, így a feleség járt hormonkezelésekre, és még így sem akart összejönni, pedig a feleségének korábbi kapcsolatból már volt egy fia (illetve többször megfogant, de elvetélt).
Furcsa módon azután jött a gyerek, hogy „feladták” a közös gyerekvállalást, nem görcsöltek rá, hogy nagyon kell a gyerek, valamint a férj vett egy új autót a feleségének ajéndékba, ezzel elősegítve a munkába járást (azelőtt tömegközlekedéssel járt, és órákig tartott az oda-vissza út).
Szóval lehet, hogy nektek is csak a nyugalomra van szükségetek, hogy jöjjön a baba.
De ha konkrétan tudjátok, hogy meddő, és ezek után még mindig erőltetik a gyerekvállalást, akkor sajnos nincs más megoldás, mint amit már fentebb írtak; határmeghúzás, ignorálás, kommunikáció lecsökkentése/megszüntetése. Illetve neked választanod kell a szüleid és a barátnőd között; ha elfajulnak a dolgok, akkor valamelyikőjükkel kénytelen leszel szakítani.
Na az ilyen idióta embereket szeretem kiosztani a legjobban. 😀
Amúgy határ húzás. "Apa ekkor meg akkor megyünk hozzád, de ha fel mered hozni ezt a témát azonnal felállunk az asztaltól és eljövünk. Leszel kedves tisztelettel beszélni a párommal, páromról!"
Mondanám, hogy miért szeretnél unokát papa?
Még nekünk sincs saját életünk, ha állandóan te mondod meg...
Inkább indulj a polgármesteri választáson, ha irányitani akarod az embereket!
Megszakad az ága, itt egy válaszból megértettem. Ez egyrészt valóban érthető a normális embereknél, hogy szeretnének utódokat.
viszont azért ebben a saját maga végessége, öregedésétől való félelem is benne van...
28-as, aki utódot szeretne csináljon Ő.
Ne mástól várja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!