Mit csináljak, ha nem akarnak menni láthatásra, mivel az apjuk állandóan új "családot" mutat be nekik?
Másfél éve váltunk el. Három - négy havonta jön, mindig akkor amikor új nője van, hirtelen mindig akkor jutnak eszébe. 48 éves. Az első nője 25 éves volt, pár hónapig voltak együtt. A második egy 36 éves, egy gyerekes nő. Most ismét beújított, egy 24 éves 3 gyerekes nővel. A közös gyerekeink nem akarnak menni, a nagyobbik már nem is köszön az apjának. A kicsi azért nem, mert az apja mindig úgy nyilatkozik, hogy az új testvéreid. Elviszi őket, akkor sem foglalkozik velük, játszaniuk kell a számukra rendszeresen változó idegen gyerekekkel. A kicsi már a neveket sem tudja megjegyezni, az új nőt az előző néven szólítja, az gyereket szintén. Amúgy sem szoros a kapcsolat, hiszen egy évben jó ha 4-szer jön.
A kicsi sír, hogy nem akar menni.
Beadhatsz a birosagra egy lathatas ujraszabalyozasa kérelmet, de kb biztos, hogy nem jutsz vele semmire. Nem törvény ellenes új partnert keresni és azt a gyereknek bemutatni...
Az mondjuk érdekes, hogy a kicsi nem képes neveket megegyezni....Hány eves?
3 éves lesz.
Voltak még pár hetes kapcsolatai, már én sem tudtam követni, hogy ki kicsoda, ugyanis nekem is állandóan bejelenti. Úgyhogy szerintem nem kell csodálkozni, hogy a gyerek sem tudja követni. Ha éppen nincs nője, akkor a haverokat, illetve azok családját mutatja be nekik. Nem is értem, hogy ennek mi értelme van.
Nekem is fura ez a történet. Inkább csak olyan "szidjuk együtt az exemet"-feelingje van.
Ha pedig így van, akkor menj a bíróságra.
9!
Kerheti, de nem fogják megítélni. Megegyszer, naponta lehet új nője és arra hagyja a gyerekeit, akire akarja lathatas alatt, bar itt mondjuk nem olvastam, hogy ott hagyná őket egyedul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!