Apám felesége miért csak engem ignorál de a többi rokonnak állandóan “nyalizik”?
Nem tudom mi baja van velem de nem igazán tudom ezt már elviselni. 6 éve vannak együtt de az első pillanattól kezdve nehezen tudta megemészteni, hogy én vagyok apámnak (németországban élnek, ott találkoztak, magyar a nő is, anyukámtól akkor már évekkel azelőtt elváltak). Szóval én nem ott élek nem vagyok naponta az életükben de nehezen viseli ha apám büszke rám, dicsekszik velem, szeret engem, vagy ha esetleg jön haza hozzám, pláne akkor pipa a nő ha én megyek ki hozzájuk. Apám ebből semmit nem vesz észre szóval az, hogy beszélek vele erről nem opció, de még apukám anyukájának is feltűnt ahogy bánik velem a nő, nem csak én “képzelem be”
Apukám munkásaival akiknek a főnöke apukám (ők is annyi idősek kb mint én) jobban bánik, pátyolgatja őket, kedveskedik nekik…
Konkrétan csak engem “nem szeret” vagy nem tudom.
Állandóan leszólja hogy nézek ki, mik a céljaim, mindenbe bele szól, semmi nem jó neki amit csinálok. Uszítja apámant ellenem. Mindig a hibát keresi es mutogat, hogy látod drágám ezt nem így csinálja azt nem úgy csinálja…
Van két unokanővérem, 1 és 2 évvel idősebbek nálam, velük állandóan jópofizik, hívja ki őket magukhoz, nyalizik facebookon a képük alatt, stb. Apukám többi rokonát is invitálja ki magukhoz, állandóan kedveskedik velük.
Nem értem ha én nem ártottam a nőnek, szimplán csak az szúrja a szemét, hogy igen is apámnak van gyereke az előző házasságából, attól még miért kell velem ezt csinálni?
Tudom ezek nem nagy “szemétkedések” de nekem rosszul esik mert nem szeretnék vele rosszban lenni és mindig inkább csendben tűrök akármit csinál vagy mondd rám..
25n
Teljesen valid ,ahogy erzel,el is tudom kepzelni. Nem szabad elnyomnod magadban es hagyni. Ulj le es beszeld meg apuddal,esetleg a nagyid is ott lehetne,mint tanu,hogy o is ezt latja…de ne hagyd magadat! Es amugy ezek nem normalis dolgok,igenis nagy dolgok.
Amugy szerintem feltekeny rad.
Sok sikert!
Azért viselkedik így, mert érzelmileg egy kamasz szintjén van. Nem tudja megemészteni, hogy te mindig fontosabb leszel apádnak, mint ő, ezért gyűlöl. Még szép, hogy a gyerekem fontosabb lesz, mint bármelyik csitr,i az életemben.
Én a helyedben, ha találkoznánk, puszilnám apámat direkt előtte, programokat szerveznék csak vele, hogy lássa, hogy nem veheti át a helyed, és hogy mindig te leszel az első helyen. Ebbe bele kell törődnie.
Ezen nincs mit csodálkozni, apuci új nője mindig így viselkedik.
Tudod, örülj, hogy apád még szóba áll veled. Ilyen esetben az új nő addig mesterkedik, amíg apuci a gyerekeiről megfeledkezik.
Játszmázás meg találgatás helyett leülni, és ezt így szépen elmondani neki/nekik.
Ha nincs hozzá önbizalmad, mert ezt olvasva egyből az "á, nem merem mondani, mert mit fog gondolni" track kapcsol be a fejedben, akkor azt pedig támogató közegben szerezni, akár terápiában.
Nem szeret, ennyi. Tr se szeretsz mindenkit.
Aki az örökletes jön: ha külföldön élnek és ott is házasodtak, az adott ország törvényei vonatkoznak rájuk, nem a magyarok. Pl én Hollandiában élek, itt elsődleges örökös q házastárs, nem a gyerek. Sőt, ha nem első házasság, az előző hazastars is örökölt valamennyit
Felnőtt nő vagy, éld az életed. Az életed legnagyobb tragédiája, hogy apád párja nem nyalja ki a seggedet, ez komoly? Nem is értem, aki azt javasolta itt, hogy ülj le beszélni apáddal és nagyanyáddal.
Hogy lehet már ilyen hülyeséget tanácsolni a kérdezőnek? Miért, akkor szeretni fogja a nő?
Jól beszélsz! Ki kell idegelni a hülye tyúkot. Különben meg lehet, hogy irigy a kérdező fiatalságára, esetleg szépségére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!