Apám felesége miért csak engem ignorál de a többi rokonnak állandóan “nyalizik”?
Nem tudom mi baja van velem de nem igazán tudom ezt már elviselni. 6 éve vannak együtt de az első pillanattól kezdve nehezen tudta megemészteni, hogy én vagyok apámnak (németországban élnek, ott találkoztak, magyar a nő is, anyukámtól akkor már évekkel azelőtt elváltak). Szóval én nem ott élek nem vagyok naponta az életükben de nehezen viseli ha apám büszke rám, dicsekszik velem, szeret engem, vagy ha esetleg jön haza hozzám, pláne akkor pipa a nő ha én megyek ki hozzájuk. Apám ebből semmit nem vesz észre szóval az, hogy beszélek vele erről nem opció, de még apukám anyukájának is feltűnt ahogy bánik velem a nő, nem csak én “képzelem be”
Apukám munkásaival akiknek a főnöke apukám (ők is annyi idősek kb mint én) jobban bánik, pátyolgatja őket, kedveskedik nekik…
Konkrétan csak engem “nem szeret” vagy nem tudom.
Állandóan leszólja hogy nézek ki, mik a céljaim, mindenbe bele szól, semmi nem jó neki amit csinálok. Uszítja apámant ellenem. Mindig a hibát keresi es mutogat, hogy látod drágám ezt nem így csinálja azt nem úgy csinálja…
Van két unokanővérem, 1 és 2 évvel idősebbek nálam, velük állandóan jópofizik, hívja ki őket magukhoz, nyalizik facebookon a képük alatt, stb. Apukám többi rokonát is invitálja ki magukhoz, állandóan kedveskedik velük.
Nem értem ha én nem ártottam a nőnek, szimplán csak az szúrja a szemét, hogy igen is apámnak van gyereke az előző házasságából, attól még miért kell velem ezt csinálni?
Tudom ezek nem nagy “szemétkedések” de nekem rosszul esik mert nem szeretnék vele rosszban lenni és mindig inkább csendben tűrök akármit csinál vagy mondd rám..
25n
Mondanám, hogy nem értem az ilyen nem szimpatizáló embereket, aztán belegondoltam, nálam is van, akinek már a külseje is taszít, és máshogy kommunikálnék vele.
Érdekes dolog ez, mert akiről meg azt gondolnád, milyen kedves, barátságos, rokonszenves, az rúg beléd a legnagyobbat.
Akitől meg iszonyodsz, a legjobb haverod lehet.
Látszik, hogy az otthagyott első feleségek pontoznak le mindenkit, akik szerint a gyerekük még felnőtt korban is apuci tündibündije kellene, hogy legyen. Van egy rossz hírem: apuci továbblépett, és a nő mindig ott lesz mellette, mert őt választotta. A lányka majd megbékél, 25 évesen nem ezen kellene lamentálni.
Kérdező, nincs saját életed?
Nekem is van egy gyerekem, a férjemnek kettő a korábbi kapcsolatából (nem házasságából, mert az mindkettőnknek az első).
Nem fúrjuk egymás gyerekeit, nem utálkozunk. Igen, neki a lánya meg a pici fia a tündibündije. Nem szeretnék a helyükre férkőzni. Nekem tökéletes az a hely, ahol az ő életében szerepelek. Nem a gyerekei helyén. Mellettük.
En ezt mikor elfajult akkor egy szuleteskori nev valtoztatasi (szuletesi nevet 2x lehet max valtoztatni)-engedelykeressel oldottam meg, megvartam..megkaptam,megvaltoztattam. Jeleztem a problemat faternak,kozoltem a nev valtoztatas megtortentet, Felmutattam az Uj hiteles Szemelyi igazolvanyom.
Es orokre elkoszontem.
Mert ha nem veszi eszre faterod h a no teged bant, akkor ennyit is ert.
En azota jol erzem magam. Addig sz*#r volt.
:)
12-es, akkor apuci ne csodálkozzon, hogyha a gyereke amint elköltözött, nagyon nagy ívben szrik majd a fejére.
Nálunk is ez van, most meg megy a vergődés, hogy dehát szeret és stb.
Öhm, bocs, amikor öt éven keresztül magasról tettél rá, hogy a nőd milyen stílusban beszél velem, és minden nap megaláz, sőt, én voltam a hibás, amiért nem vágtam jó pfát hozzá... akkor nem éreztem úgy, hogy szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!