Helyes visszakérni a felnőtt gyerektől a pénzt amit elköltöttek rá a szülők?
Mindenki leírta már előttem, de szerintem sem helyes. Sőt! Ha egyszer valaki úgy dönt, hogy gyereket vállal, akkor azzal azt is vállalja, hogy mindenhogyan igyekszik a legszebb életet biztosítani annak a gyereknek, minden pénzével és figyelmével.
Ha egyszer felnő a gyerek, elköltözik, munkába áll, még mindig a gyerekük. És elképesztően etikátlan így odaállni a gyereked elé, felé nyújtva a markodat, hogy "na most akkor, kérem azt a húsz év fizetségét".
Ha még jól is keres... Ez hihetetlen seggfejség. És pluszba még jól meg is bántják a saját gyereküket. Egy ilyen után ne is várják, hogy jó legyen a kapcsolatuk.
Különben pedig, ha csendben maradnak, szerintem simán lesz alkalom, hogy a gyerekük, aki már felnőtt, majd bevásárol nekik, főz rájuk, gondoskodik róluk, meghívja őket vacsorázni, minden kérés nélkül.
Aki ilyet kér a gyerekétől, annak sosem kellett volna gyereket vállalnia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!