Helyes visszakérni a felnőtt gyerektől a pénzt amit elköltöttek rá a szülők?
Anyám is azt találta ki, hogy nekem és a férjemnek kellene őt eltartani.
Mert van egy kis autónk és nem kell busszal járnunk, és nem járunk dolgozni sem.😂
Nem érti a vállalkozás fogalmát, a munka csak az alkalmazotti lét lehet.
Tehát tartsuk el a bagózásával, az eszetlen pènzszórásával, 2 tanuló gyerek mellett, a mai világban.
Anyóssal egyforma a nyugdíjuk, de az megél belőle, még félre is tesz. (Mondjuk ő másképp féreg velünk, de nem ehhez a kérdéshez passzoló téma)
Nem hogy nem helyes, de még jogi szempontból is egy vicc.
Most nem keresem ki az ide passzzoló paragrafust, de kiskorú veszélyeztetéseért mintha 2 év börtön jár.
Az nem jópofiság, hogy felneveli a szülő a gyereket, hanem kötelesség. Ha ezt nem akarja, akkor ne csináljon gyereket. Vagy hagyja egy kórházi inkubátorban, ha már védekezni lusta volt.
Ki is röhögném, ha ezt apám benyögné, de addig látott.
Nem én akartam, hogy megszülessek, miért kellene bármit fizetnem a szüleimnek???
Az elmebetegek akik lepontoztak, eltartják a gyerekkorukat tönkretevő, most is csak a pénztszóró anyjukat?
Meg a féreg jellemű anyósukat?
Meséljetek már erről idióták!
(21 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!