Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki mit gondol arról, ha egy...

Ki mit gondol arról, ha egy férfi a saját nevelt lányával kezd szexuális viszonyt?

Figyelt kérdés
Anya rendszeresen járatta a napilapokat, ma délelőtt kipakoltuk apával és kezembe akadt egy régi 2009-es újság. Kicsit átlapozgattam és rábukkantam egy olyan cikkre, hogy egy (...) faluban egy férfi kikezdett a saját nevelt lányával, a lány a cikk szerint akkor volt huszonkét éves elmondta, hogy a viszonyuk az édesanyja halála után egy évvel, vagyis az ő tizenhetedik életévében kezdődött. Jó, Elnézést kérek mindenkitől, hogy nem idéztem szó szerint a cikket, de szerintem ez olyan morbid, hovatovább undorító dolog szerintem.

aug. 11. 15:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
65%
29 es, a nevelt lánya kiskorúnak számít a törvény szerint! Hiaba egyezett bele a szexbe!
aug. 12. 08:59
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában nem elítélendő a dolog, pláne, hogy nem ismerjük a részleteket és az egész kimenetelét. Mindenesetre sokan szeretnek csámcsogni az ilyenen.
aug. 12. 21:10
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Volt van és lesz is ilyen. Nekünk nem igen van közünk 2 felnőtt ember szerelmi életéhez. Pláne ha nem bűncselekmény következmenye a "frigy" ami amugy legális is ha valaki nem tudná.
szept. 2. 23:58
 34/35 anonim ***** válasza:

Ez a téma érdekelt engem is egy időben, van egy nevelt lányom. Utánna olvastam rengeteget, és szinte mindig ugyanaz a válasz.

Erkölcsileg nem igazán jó dolog, de. Teljesen természetes, ha egy életközösségben élő ugynevezett mozaik családban szerelmek szövődnek. Vagy vonzalmaknak nevezzük inkább. Addig amíg ezek rejtve maradnak és kezelve a szituációkat helyzeteket nincs vele baj. Nem szabad hagyni felszínre törni a vágyakat, vonzalmakat.

Igen, fura az amit írok engem is meglepett, de ezeket pszihológusok mondják, nem én találtam ki.

Jelen esetben ugye felszínre törtek az érzelmek. Ez ugyan gáz, de nem büntetendő dolog. Erkölcsileg szívás. De ennyi.

Visszatérve arra hogy engem miért érdekelt a téma, nos a nevelt lányomnak voltak olyan cselekdetei amik elbizonytalanítottak azirányú nézetemben, hogy apaként tekint rám. Valószín át is esett a ló túloldalára, de én ebben bizonyos soha nem lehetek, nem tudtam meg. Nálunk ha igaz amit sejtek, akkor az érzelmek helyesen lettek kezelve és nem történt semi olyan, amiért szégyenkezni kellene bármelyikünknek.

Mert hiába hívjuk Apa-lánya kapcsolatnak a nevelő apa és nevelt lány közti kapcsolatot, az mégse ugyanaz. Kicsit más, és nem természetes módon alakul ki a kötődés hanem elhatározás alapján.

okt. 30. 13:55
 35/35 anonim ***** válasza:
83%

#34 vagyis neked van egy normális erkölcsi mércéd, ellentétben a "nagy" Woody Allennel.

Nekem is volt nevelőapám, egy bunkó paraszt volt, soha nem szeretett és nem kezelt a gyerekeként, de 13 éves korom körül rámizgult. Nem nyúlt hozzám, de a hülye megjegyzéseiből kiderült. Később amikor otthagyta az anyámat azt mondta neki hogy miattam hagyja ott, mert engem nem bír elviselni.

Ezért ugrok a témára és hányok sugárban a Woody Allen-féle alakoktól.

okt. 30. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!