Ki mit gondol arról, ha egy férfi a saját nevelt lányával kezd szexuális viszonyt?
Tehát végülis a volt “mostohaapa” előtt ott a lehetőség, hogy segítse a fiatal, útja elején lévő, esetleg ijedt, bizonytalan tinit, teljesen önzetlenül, penzzel, amíg lábra áll.
Lehet hősködni.
De hát ugye itt jön be az az aljas emberi számítás, hogy hát ugye “semmi sincs ingyen”, meg hát ő nem “hülyegyerek” hogy adja a pénzt a semmiért szex nélkül.
Es akkortól kezdődik a történet kozmetikázása ugye!
Hogy vegulis ez egy nagy egymasratalálás amint mindketten akartak, hogy minden tisztan es az anya halála utan kezdődött, ami sok esetben sajnos nem igaz!
Önzetlenül segítő embert én személyesen nem láttam. En segítettem masokat önzetlenül es fogadtam el apróbb segístéget másoktól, arra gondolva, hogy nekem is önzetlen segítenek, de vegul mindig kiderult, hogy a kis segístegnek nagyon nagy ára van!
"Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel ellenszolgáltatás fejében közösül vagy fajtalankodik, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Persze, csak itt nem volt "ellenszolgáltatás"; nem fizetett neki!
Vér szerinti rokonságban nem állnak. Mindkét fél kedvét leli benne?
Akkor senki kívülálónak semmi köze hozzá. Éljenek boldogan együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!