Szerintetek normális ez telefonhíváskor?
Jaj, ugyanez volt anno, keresztanyám, náluk, hogy vegyem fel én a vezetékes telefont.
Mert ugye, tuti engem keresnek - aki ott vendégként van…
10
És mi a praktikus benne? Hogy azzal beszél, akivel nem akar és fizessen is azért, hogy közöljék vele, nem az van a másik végen, akit keres?
Tanulság: sz.rd le, ha csörög a telefonjuk! Majd ha bejönnek, és látják, hogy kereste őket valaki, visszahívják. Ennyi. Ha rendelkezésre akarnak állni akkor, amikor kint vannak az udvaron, akkor majd megtanulják, hogy ki kell vinni olyan helyre, ahol biztonságban van, de meghallják.
A vezetékes telefon korában volt utoljára divat, hogy az kapkodta fel, aki közelebb volt, és hívta azt, akit keresnek, de amikor mindenkinek saját telefonja van, ráadásul ilyen bunkón reagál, ha utánuk viszed...
Egyebekeben meg az a véleményem, hogy attól még, hogy hív valaki, az azt jelenti, hogy Ő akar velem beszélni, én nem vagyok köteles kezem-lábam törni, hogy felvegyem, bármit is csinálok. HA meg hívást várok, megoldom, hogy fel tudjam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!