Idősebb szülőket kérdezném,hogy ti szívesen főztök a már felnőtt gyerekeiteknek?
Az én anyukám 83 éves, már alig bír mozogni a lakásban, de épp most pakolt fel 3 fogasos vacsorával. Imád nekünk főzni.
Én mindig kérem, hogy inkább pihenjen, viszont azt is érzem, hogy neki ez fontos. Nekünk pedig nagyon jólesik és nagyon kényelmes. Mindenki jól jár.
Apukám rendszeresen főz nekünk, nálunk az ajándék a szeretetnyelv és ez is beletartozik.
Kb minden családi bulin ő a szakács. A múltkor én főztem, amíg apu a gyerekkel volt. Tőle tanultam mindent, de azok az arcok, amikor mondtam, hogy most nem apa főzött :D
Anyósék ha jönnek is körbe szokták udvarolni, hátha egy kis pörit tudna rittyenteni.
Szeretne, csak nem tud, mert beteg, úgyhogy nem is kérjük soha.
Ha ebédre hív, oké, de készítse el a legegyszerűbb ételt, ami megy neki, és nem kell ott állni mellette, tökéletes.
Mi nem az evés miatt megyünk vendégségbe, hanem az miatt, aki hívott :)
19:
Ezt én sem értem. Megírtam, hogy szeretettel főzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!